- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.381
Güzelliğine güzellik katıyorsun deseneeeeesac demeyin yaaben yaza dogru kaynaklarımı takıcam yine onlarla lepiska gibi oluyom yahh
Memnunsan sorun yok o zaman. :)hiç zorlanmıyorum sadece sohbetler biraz sıkabiliyor :)) ama çok eğlenceli ki onlarda her ne kadar abla deseler de yaşımı göstermediğimi söylüyorlar.
bende akrebimKız ben çok pislik bir akrep hatunuyum... En detaycı, kıskanç, şüpheci ve lider ruhlu olanından.Ömrünü yiyorum adamın. Yine iyi katlanıyor bana 4,5 senedir.
bende :)Memnunsan sorun yok o zaman. :)
İyi geceler, memnun oldum tanıştığımıza.
saol cnm o senin guzelliginGüzelliğine güzellik katıyorsun deseneeeee
Saçların yağlı ise, yağ kullanma..Hemen anlatıyorum kuzum,
Saçlarım ince telli ve yağlı
Güçsüz olduğundan fön de çeksem dalgalı da yapsam ipeksi bir görünüşü olmuyor. Böyle nasıl desem çok çirkin bir görüntü olmuyor ama pürüssüz de görünmüyor.
Biraz kırığım var.
Yağı uçlarına kullanabilirim aslında varsa güzel bir önerin; ama bir damladan fazla kullanamıyorum çünkü zaten çabuk yağlanan saçlarım hemen yağ içinde kalıyor sonra ...
Vaooov, işte bunu duymak çok güzeeeelbende akrebimkıskanclık var ivet ama bende asırı yok gerektigi kdr bide bizde sey var dimi takıntı birseye taktıkmı takıyoz
İmzalada gönderbende 50 den fazla cıkıcak gibilananın tonları kitabımı gondercem hepinize
Asıl kıskançlık bende var..Vaooov, işte bunu duymak çok güzeeeel
Sorma, bir şeye taktık mı kurtuluş yok! Bi de akrep burçları kendi burçlarıyla gurur duyarlar, çok severler. Sende de o var mı??
duymammı kızVaooov, işte bunu duymak çok güzeeeel
Sorma, bir şeye taktık mı kurtuluş yok! Bi de akrep burçları kendi burçlarıyla gurur duyarlar, çok severler. Sende de o var mı??
Ben de mi o yola başvursam ne yapsam. Özendirdinsaol cnm o senin guzelliginama sacın kadını degistirdigi dogru bide upuzun oluyo ne fon ne masa cıkıyorum oyle dolgun saclarımla
Psikopat ne kelimeee...Asıl kıskançlık bende var..
Boğa kadınıyım ..
Psikopata bağlarım karşımdakini
Hahayyy, işte şimdi daha çok sevdim seniiiiiiduymammı kızakrep soylenişi bile etkileyici
iclerinden sectigim en atesliİmzalada gönder
bazen kaynak yapanlar pişman oldum falan dyo ama benim sacımı uzattı bide evlilik falan var ya yaza erkek arkadasım uzun sac seviyo o bakımdanBen de mi o yola başvursam ne yapsam. Özendirdin
Psikopat ne kelimeee...
Sevdiklerimize Allah sabır versin valla... Kıskanmak da kıskanılmak da zor.
Hahayyy, işte şimdi daha çok sevdim seniiiiii
Umarım benim işime de yarar. Anlattığına göre nucizevi bi ürün gibi duruyor. Kozmetik mağazalarından bulabilir miyim acabaaa?Saçların yağlı ise, yağ kullanma..
Ama kırıkların var ise, şu bakım kremini olabilir..
Bir kız arkadaşıma önermiştim, internetten sipariş verdi. uyguladı.
kızın saçları yumuşak ve bebek saçı gibi oldu ..
Ayrıca benimde kullandığım bir ürün..
Saçlarının dibine sür ya da sürme..
Ben yağlanma yapar diye korkumdan , saçlarımın diblerine uygulamadım hiç..
Mis gibi de kokusu var.
Mesela ben bunu duştan önce uygulayıp, fazla bekletmeden yıkıyorum..
Bazen su da bile uyguladığım oluyor
Saçlarımı kuruturken hiç elektriklenme yapmıyor.
Bazen düzleştiriciye bile gerek duymuyorum..
Evet çok zor kıskanılmaktan çok hoşlanırım benBen de mi o yola başvursam ne yapsam. Özendirdin
Psikopat ne kelimeee...
Sevdiklerimize Allah sabır versin valla... Kıskanmak da kıskanılmak da zor.
Hahayyy, işte şimdi daha çok sevdim seniiiiii
bazılarıda b.kunu cıkarıyo ya kıskanıyım derkenEvet çok zor kıskanılmaktan çok hoşlanırım ben
Ben erkek arkadaşımın ablasından almıştım onun güzellik salonu vardı..Umarım benim işime de yarar. Anlattığına göre nucizevi bi ürün gibi duruyor. Kozmetik mağazalarından bulabilir miyim acabaaa?
Ben bkunu çıkaran insanlardan hoşlananlardanım ay ne biçim cümle oldubazılarıda b.kunu cıkarıyo ya kıskanıyım derken
Off Margam Şu an aynı haldeyim.Bi kırgınlık var üzerimde, evde herkes gribal enfeksiyonla savaşıyor..
Boğazımda yanma var, oldum olucam yani..
Hava da bi ısınmadı be kardeşim...
Sözlü ya da nişanlı mısın? Yoksa direk evlilik aşamasına mı geçeceksin?bazen kaynak yapanlar pişman oldum falan dyo ama benim sacımı uzattı bide evlilik falan var ya yaza erkek arkadasım uzun sac seviyo o bakımdan
Benimkinin kıskançlığı tam dozunda. Hissediyorum kıskandığını ama boğmuyor beni ya da kısıtlama yapmıyor.Evet çok zor kıskanılmaktan çok hoşlanırım ben
Çok sevinirim kuzucummBen erkek arkadaşımın ablasından almıştım onun güzellik salonu vardı..
Saç bakım ürünleri falanda vardı..
Şey ama dur ben sana alabileceğin bir site link atayım ..
Bi araştırayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?