- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.201
burak diye ajdara gidersinbende bu sans varken yarısında param bıter yolda kalırım
Burak kim kız ?bende burak a asıgımsarısının adı esmerın tadı be marg ah ah
ajdar mı , beraber muz yerızburak diye ajdara gidersin
ozcıvıt anacım yok mu .. su bıyıklı sakallı malkocogluBurak kim kız ?
Kız ben cok severim gece yarısı cıkan gizemli sesleri .Yok yahu dışarıdan geldi karla birlikte fırtına var da burda
ayyyyyyyajdar mı , beraber muz yerızoysa ben
nası nası nasıııııKız ben cok severim gece yarısı cıkan gizemli sesleri .
Bıyıklı erkekle opusemem ben abiozcıvıt anacım yok mu .. su bıyıklı sakallı malkocogluarchangelus Kutudakalansonuykuhapi ıyı degıl mı ama tas gıbı
herkesı yorumlasaydınız keske19 numara: fiziğiniz ve saçlarınız çok güzelelbisenizi de beğendim ama bu bir nişan konsepti olsa oyumu sizi verebilirdim
16: çok hanım hanımcıksınız
11: elbiseniz çok karışık ve desenli çorapla daha da göz yorucu bir hale getirmişsiniz
10: kapalı bir bayanın şıklığını güzel yansıtmışsınız
9: renksiz ultra ince bir çorapla giyseydiniz çok daha güzel olabilirdi
ve 5 numara bütünüyle çok beğendim tam anlamıyla budur yani oyum size
ben bilmem notrumozcıvıt anacım yok mu .. su bıyıklı sakallı malkocogluarchangelus Kutudakalansonuykuhapi ıyı degıl mı ama tas gıbı
manyahnası nası nasııııı
nee dedınnn sen, ne dedınnn .. bıyıksız olmaz ısın buyusu ordaBıyıklı erkekle opusemem ben abi
benim tipim degil bedava verse almam
ondakide pala mubarek kirli bıyık okeyBıyıklı erkekle opusemem ben abi
benim tipim degil bedava verse almam
ondakide pala mubarek kirli bıyık okey
gulusunu sevmiyom ben onun ya
kız ne o yedikleri aralarda birikir asalak uretir , mikrop kapar dudaklarımda virus meydana gelir ,bogggggnee dedınnn sen, ne dedınnn .. bıyıksız olmaz ısın buyusu orda
fazla derın dusunmekız ne o yedikleri aralarda birikir asalak uretir , mikrop kapar dudaklarımda virus meydana gelir ,boggggg
aralarda kurumus yemek artıklarıondakide pala mubarek kirli bıyık okey
ben bu hayallerın ustunekız ne o yedikleri aralarda birikir asalak uretir , mikrop kapar dudaklarımda virus meydana gelir ,boggggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?