• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
elın pratık demek kı .. ben agır kanlıyımdır mesela :KK70:
bırakıncada birikiyo ya alıstım artık hızlı hızlı:KK45: sen beni evde gorsen vardır ya annelerde hani yere dokulen kırıntıları toplarlar eliyle ..toplarken soylenirler basıcaz bulara carpılcaz gunah diye aynı ben oyleyim işte :KK70:

bırakıncada birikiyo ya alıstım artık hızlı hızlı:KK45: sen beni evde gorsen vardır ya annelerde hani yere dokulen kırıntıları toplarlar eliyle ..toplarken soylenirler basıcaz bulara carpılcaz gunah diye aynı ben oyleyim işte :KK70:
allah senı :D ınsan temızlık yaptı mı hıc bozulmasın ıstıyo dmı baskası yapsa o kadar olmuyo da :D bak bende seyı hıc sevmem .. mısafır gelır bardagını koltuga koyar baska tarafa donup sohbet eder .. dokulcek ıc te konus demek ıstersın dıyemezsın sehpa verdım kor musun demek ıster yutkunursun :D koymayın kardesım koltugumuza :D

allah senı :KK70: ınsan temızlık yaptı mı hıc bozulmasın ıstıyo dmı baskası yapsa o kadar olmuyo da :KK70: bak bende seyı hıc sevmem .. mısafır gelır bardagını koltuga koyar baska tarafa donup sohbet eder .. dokulcek ıc te konus demek ıstersın dıyemezsın sehpa verdım kor musun demek ıster yutkunursun :KK70: koymayın kardesım koltugumuza :KK70:
evlenince biz eve misafir istemeyiz demekki:KK45:

Back