- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
mutfagı topladım camasırları astım cok hızlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jetgıllerden mısın lana senmutfagı topladım camasırları astım cok hızlıyım
Valla çok hızlısın maşallahmutfagı topladım camasırları astım cok hızlıyım
hergun aynı seyler bitmiyor işer yahuValla çok hızlısın maşallah
Ben de yatak odasını temizledim, yemek yapmam lazım şimdi
Ya aynen gına geldi artık ev işi, yemekhergun aynı seyler bitmiyor işer yahu
evett bide mutfagı gorseydin varya wuhuuuu giren kendini kaybederdijetgıllerden mısın lana sen
elın pratık demek kı .. ben agır kanlıyımdır meselaevett bide mutfagı gorseydin varya wuhuuuu giren kendini kaybederdi
heryere muşamba sercem kirlenmesin diye mutfagada plastik tabak catal kasık falan alcam tamam işte ohYa aynen gına geldi artık ev işi, yemek
bırakıncada birikiyo ya alıstım artık hızlı hızlı sen beni evde gorsen vardır ya annelerde hani yere dokulen kırıntıları toplarlar eliyle ..toplarken soylenirler basıcaz bulara carpılcaz gunah diye aynı ben oyleyim işteelın pratık demek kı .. ben agır kanlıyımdır mesela
İşte hayalim Steril evheryere muşamba sercem kirlenmesin diye mutfagada plastik tabak catal kasık falan alcam tamam işte oh
allah senı ınsan temızlık yaptı mı hıc bozulmasın ıstıyo dmı baskası yapsa o kadar olmuyo da bak bende seyı hıc sevmem .. mısafır gelır bardagını koltuga koyar baska tarafa donup sohbet eder .. dokulcek ıc te konus demek ıstersın dıyemezsın sehpa verdım kor musun demek ıster yutkunursun koymayın kardesım koltugumuzabırakıncada birikiyo ya alıstım artık hızlı hızlı sen beni evde gorsen vardır ya annelerde hani yere dokulen kırıntıları toplarlar eliyle ..toplarken soylenirler basıcaz bulara carpılcaz gunah diye aynı ben oyleyim işte
mıyavvlıyorum suan balık mıı nasıl yapcan farklı numara katıyon mu anlatıver sonraİşte hayalim Steril ev
Balık yapıcam bu akşam pazara çıkıyom şimdi
Allah kolaylık versin koku cıkmaz evdenİşte hayalim Steril ev
Balık yapıcam bu akşam pazara çıkıyom şimdi
Yok kız normal kızartcam yemedik ne zamandır Yanına da güzel bi salat ohhhmıyavvlıyorum suan balık mıı nasıl yapcan farklı numara katıyon mu anlatıver sonra
evlenince biz eve misafir istemeyiz demekkiallah senı ınsan temızlık yaptı mı hıc bozulmasın ıstıyo dmı baskası yapsa o kadar olmuyo da bak bende seyı hıc sevmem .. mısafır gelır bardagını koltuga koyar baska tarafa donup sohbet eder .. dokulcek ıc te konus demek ıstersın dıyemezsın sehpa verdım kor musun demek ıster yutkunursun koymayın kardesım koltugumuza
Çıkmıyor evet 3 gün boyunca kokar artıkAllah kolaylık versin koku cıkmaz evden
severim bende balıgı ya canım cekti heee salatada deyinceYok kız normal kızartcam yemedik ne zamandır Yanına da güzel bi salat ohhh
Yok kız normal kızartcam yemedik ne zamandır Yanına da güzel bi salat ohhh[/QUOTE
en sevdıgım sey sabah bıle yedıgım oldu dusun
azcık yok abla babannem hasta ona üzülüyorum birde baska seyler de var öyleKeyfinmi yok öyle gibi sanki
azcık yok abla babannem hasta ona üzülüyorum birde baska seyler de var öyle