- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bu yarışmaya da baya iddialı hazırlandım ama sonuç fos çıktısenı cok merak ettım , ıkıncı yarısmaya bomba gıbı gırcez ama dmı
Bi daha büyük konuşmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yarışmaya da baya iddialı hazırlandım ama sonuç fos çıktısenı cok merak ettım , ıkıncı yarısmaya bomba gıbı gırcez ama dmı
bende bıldım evt evt yorumlasın
haha bende oyle demıstım ama bıdahakıneBu yarışmaya da baya iddialı hazırlandım ama sonuç fos çıktı
Bi daha büyük konuşmam
İnşallah diyelimhaha bende oyle demıstım ama bıdahakıne
cık dıyorum sımdı atılacam forumdan susayım en ıyısıO ben değilimm işte..
seni çıkaramadım ben kuzucumİnşallah diyelim
Çıkaramadığınız için oy vermediniz zaten biliyomseni çıkaramadım ben kuzucum
kolay gelsın lanaaben mutfagı toplamaya gidiyorum nefret bi iş
Ben topladım, yatak odam var sırada asıl orası nefretlikben mutfagı toplamaya gidiyorum nefret bi iş
cık dıyorum sımdı atılacam forumdan susayım en ıyısı
seni çıkaramadım ben kuzucum
ben mutfagı toplamaya gidiyorum nefret bi iş
benimde toplamam lazım ama üşeniyorum çamaşırlarıda makineye atcam annem yok ondan ben yapıcam kahvltı bile hazırladım düşünben mutfagı toplamaya gidiyorum nefret bi iş
fena değil ablam benimBencede
Norww ne haber kuzum nasılsın
Biz ne yapalım peki pişir ye yıka
yatak odasını kolay sankı en zoru salon temızlgı .. hele o gumusluk dokulmesıBen topladım, yatak odam var sırada asıl orası nefretlik
Koley gelsinnn
bı usengec daha mıbenimde toplamam lazım ama üşeniyorum çamaşırlarıda makineye atcam annem yok ondan ben yapıcam kahvltı bile hazırladım düşün
yok benim oy gümbürtüye gitti biraz aslınd aoy vermek istememiştim ama değişmedi de değişir sandım eskisi gibiÇıkaramadığınız için oy vermediniz zaten biliyom
sahte uyelıkler oy vermıs canımPardon kaçırdım sanırım 12 Numaralı bayan arkadaş neden kaldırıldı acaba ?
fena değil ablam benim