- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Anaaa bende şimdi farkettimm ne oldukiii.o güzel yüzlü hanım diskalifiye oldu demek( keşke böyle şeyler yaşanmasaydı
Üzülmee gel (ŞEFİNİN) güvenli kollarınaaa.Girdiğim her yarışmada sonuncu oluyorum ya
Bi kere çorba yarışmasında 2. olmuştum galiba
Of ben nerde yanlış yapıyorum
Yapma yavvv bu kadar ciddiye alanlar varmı gerçektenn vay anasınıoky nin msjlarından gördüm konuyu, son 2 yarışmadır fark ettim bu topiği.oyumu da kullandım.
kızlar en ler yarışmasında bile ki hiçbir ödül falan olmadığı halde sahte üyeliklerle birinci olanlar,komşusunu bile kk ya üye yapıp oy toplayanlar olmuştu bu yüzden hiç şaşırmadım.
Radarlarım varAnaaabu yorumları nasıl görüyon de hemen araya giriveriyon nevreste. çünkü dikkat ettimm..biri yemek pasta desin sen hopp yorumunla ordasınn..nasıl takip bu yaaavvv
...Günaydın beybiler..
Günaydın kızlar.
Gunaydin sekerler :)...Günaydın beybiler..
ben ne kaçırdım birisi diskalifiye mi oldu neden oldu niçin aa 12 numara kaybolmuş oyumu ona kullansaydım boşa gidecekmiş
Anaaa bende şimdi farkettimm ne oldukiii.
anladım kısmen şu yeni üyelik meselesi falan tamamdır mesaj alındıKazenin aciklamasi burada yaziyor hanimlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-sevgililer-gunu-aksam-yemegi.797150/page-58
selam hanım hanım :)Selamlar hanımlar
selam hanım hanım :)
nasılsınızz ..Selamlar...
Benim yemeğim miydi yoksa oB BayanHicKimse ama cok ovgu alan bı yemek vardı bı kere karsıma cıkmıstı bıldıgın ruyalarıma gırdı yemek :) yaptım yenmeden atıldı .. tadılmıyo ya goruntu aldatabılıyo .. susleme kotu olan tadı super olan da klasık bu dıye oy almayabılıyobazı ıstısnalar olabılıyo kımı de hakkıyla emegıyle alıyo tabı cıdden ne marıfetler var dıyosun ama genel olarak kk yemek bolumu cok basarılı hele o kurabıye yarısması on numaraydı hepsı ayrı guzeldı o kar kurabıye aklımda yapıcam ıns ne tarıftı yaa
nasılsınızz ..
Ablam naber, yok musun bu aralar bana mı öyle geliyor.Selamlar...
yok cık degıldı emın olBenim yemeğim miydi yoksa o
cok saolun bende ıyıyım.. geldım baktım ne alemde moda topıgı dedım ama herkes sadce oy kullanmıs , yorumlamamısİyiyim teşekkürler sizi sormalı..
Varım beybi lahmacun yaptımmmyok cık degıldı emın olama malzemeye cok uzulmustum en sevdıgım yemege farklı ıkı bısey uygulayalım dedım ama .. mezede varmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?