En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Yapma yavvv bu kadar ciddiye alanlar varmı gerçektenn vay anasını

ben ne kaçırdım birisi diskalifiye mi oldu neden oldu niçin aa 12 numara kaybolmuş oyumu ona kullansaydım boşa gidecekmiş

Anaaa bu yorumları nasıl görüyon de hemen araya giriveriyon nevreste. çünkü dikkat ettimm..biri yemek pasta desin sen hopp yorumunla ordasınn..nasıl takip bu yaaavvv
Radarlarım varYemek ve yemek yarışması dediğinizde çalıyor.

anladım kısmen şu yeni üyelik meselesi falan tamamdır mesaj alındı şu eğlenmek için açılan yarışmayı çok ciddiye almasak ya benimde sevdiğim bir kaç kişi var ama oyumu güzel bulduğuma göre kullanıyorum tanıdığım arkadaş iyiyse onada veririm kim hoşuma giderse neyse iyi olan kazansın oyumu verdim bile kime verdim söylemeyeceğim ama çekişmeli arkadaşlardan birine gitmiş demekki iyiymişler

B BayanHicKimse ama cok ovgu alan bı yemek vardı bı kere karsıma cıkmıstı bıldıgın ruyalarıma gırdı yemek :) yaptım yenmeden atıldı .. tadılmıyo ya goruntu aldatabılıyo .. susleme kotu olan tadı super olan da klasık bu dıye oy almayabılıyo bazı ıstısnalar olabılıyo kımı de hakkıyla emegıyle alıyo tabı cıdden ne marıfetler var dıyosun ama genel olarak kk yemek bolumu cok basarılı hele o kurabıye yarısması on numaraydı hepsı ayrı guzeldı o kar kurabıye aklımda yapıcam ıns ne tarıftı yaa

Benim yemeğim miydi yoksa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…