En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
19numarayı bende merak ettim..banada bırı desin daha kım o?
Elinde doğru bılgısı olan soylesın:)

kızlar ben hala karar veremedim o nedenle dedimki yazarak eleyim bana göre tabiki bu yorumlar kendi fikrime göre düşüncelerim çok çok iyi değilim bu konuda ama idare edin artık:KK48:
1 numara : iyisin hoşsun çokta beğendim ama o elbisenin üstüne deri mont olmamış sanki gzüm elbiseyle eynı uzunlukta bir ternçkot yada kibar bir mont aradı bilemedim yada çoraplar o kadar opak olmasaydı diyorum ama güzelsin hoşsun saç renginde yakışmış:KK54:
2 numara: dün yorumumu yazmıştım gece elbiseni rüyamda gördüm aklım sana kaydı çok hoşsun ayrıca renk olarakta hoş güzel olmuş kombinin romantik:KK54:
5 numara boleroya bayıldım ayrıca elbisenin arka detayı çok hoş canım bence elbise hafif biraz daha otursaydı çok daha güzel olurdu yani elbisenin modeli öyle biliyorum oturan bir model olsaydı diye aklımdan geçti az önce çok hoşsun ama aklımdasın:KK19:
9 numara : hem elbise çok hoş hemde çok güzel taşımışsın renk olarakta çok romantik bence konsepte uygun mükemmel aklımdasın:KK54:
10 numara : bence güzel bir kombin üstünede çok yakışmış bir bütün olarak güzel taşımışsın zaten ama o mont yada trençkotmu onuda uzun bir model seçseydin sanki sporlaştırmış gibime geldi kendi düşüncem tabi:KK25:
12 numara: çok tatlısın ayrıca elbise çok yakışmış bence montuda beğendim ama aykkabılarını göremiyorum keşke çantanda olsaydı tamamlardı o nedenle sende aklımdasın karar veremedim:KK54:
16 numara renkler ve kombini çok beğendim fiziinde bu kombini kaldırmış güzel olmuşsun çok hoşsun:KK25:
19 numara: balık model elbise yakışmış çok fiziğini beğendim elbiseyi güzel taşımışsın güzel kombin :KK25:

evet şimdi arada kaldım tekrar inceledim incelerken tekrar başka beğendiklerimde oldu bilemedim hepiniz çok hoş olmuşsunuz diğer yorum yapmadıklarımda çok hoşlar yanlış anlaşılmasın sadece uzun uzun düşünüp eledikten sonra kalanlara yorum yaptım yarışmada beğenmedim diyeceğim bir kombin yada birisi yok küçük hatalar benim kendi fikrimce onlardan eledim yazmadım onları:cool: evet bu kadar yazdım kime oy vericem ama hala belli değil biraz daha düşüneyim aklımda kalan kombine oy vereyim kalbimin sesini dinlemeye gidiyorumm hoşçakalın emeğinize sağlık:KK5:

X