- 12 Şubat 2015
- 6.519
- 15.882
- Konu Sahibi Huy Meselesi
slm kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İvit varimSende mi varsin kiz burda
Ben de varim, Allahtan birisinden bir oy alabilmisim
19 numaranin sadece fiziği değil yüzü, kişiliği de mükemmeldir :)
Yas kaç..bende bunalımdayım..ama yarısmalarda ıse yaramıyor..karta kaçtım ıyıceİvit varim
Bu sıralar yaştan dolayi bunalım takılıyorum, yarışmalara girip gençlerin yanında kendimi genç kız gibi hissetmeye çalışıyorum
Son kozlarımı oynuyorum
Kim oooo? Yoksa ben miyim? Bu yarismaya katilmadim ben ceylin karistiyorsun. Ozelden bana da at merak ettim.
Yok ben katilmadim, simdi millet nazar falan degdirir; sonra hamilesi var, kalp hastasi var.ahahhaha sensin sen karistirmam
Yok ben katilmadim, simdi millet nazar falan degdirir; sonra hamilesi var, kalp hastasi var.
Yaaa ozelden at kim merak ettim. Bir de sen cikiyormussun.
35 in içindeyim, seni biliyorum maşallah fiziğin süper ama benim fizik yaşla doğru orantılı büyüyorYas kaç..bende bunalımdayım..ama yarısmalarda ıse yaramıyor..karta kaçtım ıyıce
kızlar dıkkatlı konusun..kımse deşifre olmasın...!!!!!!
Bıraz Tikkat!:)
Bende 33 olcam..fızıkle alakası yokkı..bak herkes abla diyor artık..okadar abla mı gorunuyorum dıye dıye..artık kanıksadım ablayım35 in içindeyim, seni biliyorum maşallah fiziğin süper ama benim fizik yaşla doğru orantılı büyüyor