- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- Konu Sahibi Huy Meselesi
5 numero anladııııııın sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 5 noya verdim kız fısıldasana kulağıma kim o hatunn.. özelden yazz banaa valla merak ettim..5 numero anladııııııın sen
En az 3 oy hakkı olmalı insanınnn..Herkese oy veresi geliyor insanın demiii :)
15 numara ben seni yerim, Nerdesin Aşkım, Burdayım Aşkım demek hı
Ayyy evet beğendim bana yaptığı yorumu öptüm seni margamm..marganın yorumlar tam editore yakısan tarzda
bende okudum sözleri tam uymuşş bir alkış gelsin margayaa..Margacım, yorumlarını merakla takip ettim hemen hemen düşündüğüm şeyleri yazdın
Evett yaa merak ettim bendee.BayanHicKimse' hangisisin seeeeen
Anaaaa bi ben tanıyamadım kimseyii bi kendimi tanıdım o kaaaben seni bildim buyuk ihtimalle bildim evet evet
Yakışırrr.yakında inşallah kanka kazen cok ısrar ediyo ama ben bi düşüniyim didim
2 numara kim canım özelden atar mısın merak ettimSlm kızlar ooo çekişmeli bir yarışma olacak belli,ben 1,2,3,5 ve 9 numarayı tanıdım. Forumda varlığım yokluğum pek belli olmasada çoğunuzu tanıyorum, hepiniz çok güzel olmussunuz
Evet çok çekişmeli değilmi? Evel Allah benimde oylarım onlarla kapışıyor, sonunculugu zorluyorumSelam hanimlar, gece biraktigimda iki numara goturuyordu simdi bes numara one gecmis. Cok heyecanli bu yarisma
Sende mi varsin kiz burdaEvet çok çekişmeli değilmi? Evel Allah benimde oylarım onlarla kapışıyor, sonunculugu zorluyorum
banada banada2 numara kim canım özelden atar mısın merak ettim