En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
@Bilgece çantanı çok beğendim ve ceketinin rengi çok hoş

Sagol canimmm... :-**
Rica ederimm 15 numara bendimm..2oy almışama şaşırdım 20 numara nasıl 12 oy almışş.. işte burda arkadaşa gittiği çıktı ortayaa..

Evet oylar adil. ve tabikide 20 de şık ama sevgililer günü için giyilicek konsept değildi o yüzden şaşırdım ona oy verenler arkadaş olduklarını belli ettiler ..

@oglumun seni esefle kiniyorum. Ben oyle arkadaslarima heey yarismaya katildim gidin bana oy verin diyebilcek bir insan degilim. 20 numara bendim. Ve bana oy verenlerden sadece 1 kisiyle muhabbetim var ama hicbir sekilde hala benim o oldugumu bilmez. Bu yarismaya eglence icin katildim. Eger arkadaslarim verseydi bu yarismayi 1. Alirdim.... Hic yakisrirmadim bu yorumu sana.
Bana oy verenleri tek tek cagirip burada beni taniyip tanimadiklarini da soracagimm. Maksat öyle gör.
Ha ben yarismaya banliyken katildim. @pontipayn benim fotolari margaya gönderdi ama sirf haksizlik olmasin diye bana oy vermedi.. iste bu kadar adil olduğumu dusunuyorum.

Filozofcum sonunda gördün yani,teşekkğrler hayatım sağol

20 numarayı ben daha büyük biri sandım açıkcası bilgeceyi tahmin edemedim

Evet giyim tarzından dolayı ben de daha büyük biri sandım ama
yorumları ve eviyle bağdaştırdım sanırım
@oglumun ben de tahmin etmedim çünkü avatarında kızıl saçlı bir bayan var

Kizlar ayakkabidan dolayı beni büyük gormussunuz ehehwhwh. Bi stiletto giyeydim genc sanirdiniz.

Bukrecim ben evimi paylasmamistim ki nerden benim evim oldugunu anladin kiz?

bilgece arkadaşlarını çağırsan zaten 10 oyla kalmaz ki bunu takmana gerek yok ayrıca maviler yakışmış çok

Herşeydahaiyiolacak'ı gözlerinden bildim,çünkü hiç yabancı gelmedi o anda
Bilge zaten banlıydı yarışma esnasında bende öyle hatırlıyorum..
Lana'yı tahmin ettim gerçi.

bilgece arkadaşlarını çağırsan zaten 10 oyla kalmaz ki bunu takmana gerek yok ayrıca maviler yakışmış çok
tesekkur ederim ama oglumunun yorumuna cok kizdim..

heh yaa o ayakkabılar ne bilgece kızma ama o biraz yaslı bayan topuk tarzı
bende ondan öyle gördüm
stiletto da giyme boşver ayağı sakat eder

Ahaha evet ya o eski bir ayakkabi. Ya benim coook topuklu ayakkabim var ama disarda giymedigim icin siyah 1 tane bu vardi. Bilseydim stiletto alirdim zaten ama 1 saat icinde son gun karar verdim katildim. Ondan oyle oldu o ayakkabilar

@oglumun bence bılgece kendını hıc bellı etmedı , uzaktan takıp ettı ..

Herşeydahaiyiolacak'ı gözlerinden bildim,çünkü hiç yabancı gelmedi o anda
Bilge zaten banlıydı yarışma esnasında bende öyle hatırlıyorum..
Lana'yı tahmin ettim gerçi.

Abla ben banliyken katildim. Pontipayn araciligiyla.. Hicbir sekilde arkadaslarima bana oy verin ben 20 numarayim demedim. Zaten banim acildiginda 10 kisi oy vermisti bana.. Reelde konustuklarimin hicbiri vermedi.

bende son anda abiyeyle katıldım zaten çantam da çanta değil aslında gözlük kutusu itiraf ediyorum
abiye çantam yokki

Abla ben banliyken katildim. Pontipayn araciligiyla.. Hicbir sekilde arkadaslarima bana oy verin ben 20 numarayim demedim. Zaten banim acildiginda 10 kisi oy vermisti bana.. Reelde konustuklarimin hicbiri vermedi.

Arkadaştan oy istenecekse zaten adil olmaz ki bu davranış..
Bak bana 5 tanecik oyum var bende isterdim değilmi,reel yada sanal oy isytenmez bir kere,bileğinin hakkı neyse odur bana göre..

@oglumun bıde sızın ayakkabılarınızıı begenemedım 80 lerden gıbı sankı kıyafetınız yere kadar olabılırdı.saclarınız sıradan toplanmmıstı elınıze aldıgınız esprılı hos olmus ,kızmayın bana 20 daha hostu benım dusuncem tabı bıde sık bı yere spor orgu ıp bıleklık takmıssınız onu begenemdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…