- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.741
@Bilgece çantanı çok beğendim ve ceketinin rengi çok hoş
Rica ederimm 15 numara bendimm..2oy almışama şaşırdım 20 numara nasıl 12 oy almışş.. işte burda arkadaşa gittiği çıktı ortayaa..
Evet oylar adil. ve tabikide 20 de şık ama sevgililer günü için giyilicek konsept değildi o yüzden şaşırdım ona oy verenler arkadaş olduklarını belli ettiler ..
oyum 1 numaraya idi.
themis1990 seni tahmin ettim.
bayan hiçkimse seni de! :)
hanım abla seni çok merak ediyordum. el netice öğrendim.düşündüğümden gençsin bence. :)
Norwegian sen gıda mühendisi olandın di mi? (yoksa her seferinde bunu mu soruyorum)
20 numarayı ben daha büyük biri sandım açıkcası bilgeceyi tahmin edemedim
Evet giyim tarzından dolayı ben de daha büyük biri sandım ama
yorumları ve eviyle bağdaştırdım sanırım
@oglumun ben de tahmin etmedim çünkü avatarında kızıl saçlı bir bayan var
Sagol canimmm... :-**
@oglumun seni esefle kiniyorum. Ben oyle arkadaslarima heey yarismaya katildim gidin bana oy verin diyebilcek bir insan degilim. 20 numara bendim. Ve bana oy verenlerden sadece 1 kisiyle muhabbetim var ama hicbir sekilde hala benim o oldugumu bilmez. Bu yarismaya eglence icin katildim. Eger arkadaslarim verseydi bu yarismayi 1. Alirdim.... Hic yakisrirmadim bu yorumu sana.
Bana oy verenleri tek tek cagirip burada beni taniyip tanimadiklarini da soracagimm. Maksat öyle gör.
Ha ben yarismaya banliyken katildim. @pontipayn benim fotolari margaya gönderdi ama sirf haksizlik olmasin diye bana oy vermedi.. iste bu kadar adil olduğumu dusunuyorum.
ınsallah canım tsklerAaa ben alıntı olmayınca görmüyorum. Sağol canım teşekkür ederim. En güzelleri senin olur inşallah
heh yaa o ayakkabılar ne bilgece kızma ama o biraz yaslı bayan topuk tarzıKizlar ayakkabidan dolayı beni büyük gormussunuz ehehwhwh. Bi stiletto giyeydim genc sanirdiniz.
yaa kaca sattıydın,yok canım bunu bı magazadan almıstımiyigeceler canım,bu arada sen 18 numaraymışsın,o ceketten bendede vardı ama bir satış sitesinden satmıştım,yoksa alan kişi senmisin,eğer sensen lütfen geri ver
tesekkur ederimbilgece arkadaşlarını çağırsan zaten 10 oyla kalmaz ki bunu takmana gerek yok ayrıca maviler yakışmış çok
heh yaa o ayakkabılar ne bilgece kızma ama o biraz yaslı bayan topuk tarzı
bende ondan öyle gördüm
stiletto da giyme boşver ayağı sakat eder
@oglumun bence bılgece kendını hıc bellı etmedı , uzaktan takıp ettı ..Sagol canimmm... :-**
@oglumun seni esefle kiniyorum. Ben oyle arkadaslarima heey yarismaya katildim gidin bana oy verin diyebilcek bir insan degilim. 20 numara bendim. Ve bana oy verenlerden sadece 1 kisiyle muhabbetim var ama hicbir sekilde hala benim o oldugumu bilmez. Bu yarismaya eglence icin katildim. Eger arkadaslarim verseydi bu yarismayi 1. Alirdim.... Hic yakisrirmadim bu yorumu sana.
Bana oy verenleri tek tek cagirip burada beni taniyip tanimadiklarini da soracagimm. Maksat öyle gör.
Ha ben yarismaya banliyken katildim. @pontipayn benim fotolari margaya gönderdi ama sirf haksizlik olmasin diye bana oy vermedi.. iste bu kadar adil olduğumu dusunuyorum.
bende sızı ettimHerşeydahaiyiolacak'ı gözlerinden bildim,çünkü hiç yabancı gelmedi o anda
Bilge zaten banlıydı yarışma esnasında bende öyle hatırlıyorum..
Lana'yı tahmin ettim gerçi.
Herşeydahaiyiolacak'ı gözlerinden bildim,çünkü hiç yabancı gelmedi o anda
Bilge zaten banlıydı yarışma esnasında bende öyle hatırlıyorum..
Lana'yı tahmin ettim gerçi.
tesekkur ederimama oglumunun yorumuna cok kizdim..
Ahaha evet ya o eski bir ayakkabi. Ya benim coook topuklu ayakkabim var ama disarda giymedigim icin siyah 1 tane bu vardi. Bilseydim stiletto alirdim zaten ama 1 saat icinde son gun karar verdim katildim. Ondan oyle oldu o ayakkabilar
Abla ben banliyken katildim. Pontipayn araciligiyla.. Hicbir sekilde arkadaslarima bana oy verin ben 20 numarayim demedim. Zaten banim acildiginda 10 kisi oy vermisti bana.. Reelde konustuklarimin hicbiri vermedi.
bende son anda abiyeyle katıldım zatençantam da çanta değil aslında gözlük kutusu itiraf ediyorum
abiye çantam yokki
@oglumun bence bılgece kendını hıc bellı etmedı , uzaktan takıp ettı ..
Yaaaa çok tatlısınbende son anda abiyeyle katıldım zatençantam da çanta değil aslında gözlük kutusu itiraf ediyorum
abiye çantam yokki
abla ya sondan birinci oldum zatenİhbar ediyorum seniii hazırlıklı oliyi taktik ama varyaa süpermişşş