- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.281
cildime a vitamini surdum son carem insallah bişi olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıkısıde alsın ya yazıktırvalla ilginc ama bana kalırsa boyle kapancak
ben kullanırım devamlııkısıde alsın ya yazıktır
ay bu aradaa aranızdaa kas kalemı vs vs kullanan var mııı
hangısını,guzel ellım soyleeben kullanırım devamlı
hangısını,guzel ellım soylee
Ben kullanmıyom ama bazen göz kalemi sürüyorum daha belirgin olsun diyekas kalemı kullanan var mı aranızdaa
bende arada kullanıyorum.hem kaş kalemim hemde kaş kitim var.kaş kalemim loreal,kaş kitim ise essence.kas kalemı kullanan var mı aranızdaa
not alayım bunu hemen tsklr cnmbende arada kullanıyorum.hem kaş kalemim hemde kaş kitim var.kaş kalemim loreal,kaş kitim ise essence.
notumu alım kuaforum de kursun kalemle boya dıyo benım acık renk sımsıyah ve gur degıll
alix avien kullanıyorum cnm gayette memnuum hem dogal hemde sen ıslak mendille silmeden falan katiyen dagılmıyo gecmiyo
bak bu bana daha ıyı olur , fıyatı neymıs kı .. kullanıslı geldı.. kuaforum kursun kalemle boya dıyo cılgın kadınben kalemi kullanamıyorum ama en rahatı kit yani far gibi olan.hem fiyatı uygun hem kullanımı kolay,hem de fiyatı uygun.dilersen için de şablonu da var.bak resmi şu:Eki Görüntüle 1427466
ben kursun kalemle boyadım ama onlarda dokuyor kası ucu yumusak deil bastırmak zorunda kalıyosunnotumu alım kuaforum de kursun kalemle boya dıyo benım acık renk sımsıyah ve gur degıll
valla tam fiyatını hatırlamıyorum ama 10 tl civarında sanırım belki daha da ucuzdur,uzun zaman oldu.kurşun kalemi bende biliyorum ama denemedim,renk tutmaz gibi geliyor.ben de lorealin kalemi var ilk onu almıştım ama kaşıma rengi çıksın diye bastırmaktan kaşlarım döküldü resmen.en güzeli kit.bak bu bana daha ıyı olur , fıyatı neymıs kı .. kullanıslı geldı.. kuaforum kursun kalemle boya dıyo cılgın kadın
aynı şeyi yazmışız,evet katılıyorum.ben kursun kalemle boyadım ama onlarda dokuyor kası ucu yumusak deil bastırmak zorunda kalıyosun
seninle pek muhabbetimiz yok ama arada karşılaşıyoruz,sanırım yakında evleneceksin.prova mı yaptın?kızlar ben bugun gelinlik giydim
yakın degil aslında yaz sonuna ama kız simdiden bakın dedi tabi..deniyim dedim guzel oldu ya hemen bugun evlenseydim iyiydiseninle pek muhabbetimiz yok ama arada karşılaşıyoruz,sanırım yakında evleneceksin.prova mı yaptın?
Foto çektirseydiiiiiiiiiinkızlar ben bugun gelinlik giydim
yaz sonu nedir ki,hemen gelir,sen kilo almamaya bak,bu arada şimdiden mutluluklar.yakın degil aslında yaz sonuna ama kız simdiden bakın dedi tabi..deniyim dedim guzel oldu ya hemen bugun evlenseydim iyiydi