• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
Yarın bu yarışma bittiğinde yeni yarışmamızın konsept anketi de bitiyor =)
Ve böylelikle yeni yarışma için parçalarınızı şimdiden hazırlayın kızlar !
Hadi hayırlı olsun.Yenilen pehlivan güreşe doymazmış diyerek katılacagım sanırım tekrar.Önemli olan yarışmaktı :D :D :D

Hadi hayırlı olsun.Yenilen pehlivan güreşe doymazmış diyerek katılacagım sanırım tekrar.Önemli olan yarışmaktı :D :D :D

Katılmadan önce kuralları okumanızda fayda var, mesela bu yarışmada dahi kuralları okumadan katılan çok yarışmacı oldu..

2. yarışmamız 1. yarışmamız kadar acemi bir şekilde gerçekleşmeyecek..

E ben daha hemen hemen 1 aylık edi olunca, elimden bu kadarı geldi..

Bi kusurum olduysa kusura bakmayın :KK60:

Katılmadan önce kuralları okumanızda fayda var, mesela bu yarışmada dahi kuralları okumadan katılan çok yarışmacı oldu..

2. yarışmamız 1. yarışmamız kadar acemi bir şekilde gerçekleşmeyecek..

E ben daha hemen hemen 1 aylık edi olunca, elimden bu kadarı geldi..

Bi kusurum olduysa kusura bakmayın :KK60:
Estarfullah canımne kusuru :KK68:,kendi adıma konuşayım benimde acemiliğim çok oldu.En önemlisi eksiktim :) Ve dahası 2.de daha güzel şeyler görüceğiz gibi geliyor banada :)

bence artık tebrik etmek lazım 1. olan arkadaşımızı ve diğer tüm katılan arkadaşlarımı. Hepinizi kocaman öpüyorum tebrik ederim tüm katılmcıları senide tebrik ederim canım 12 numaralı yarışmacı :D :D :D. Hadi herkese geçmiş olsun :) :) :) ;) ;)

Diğer konsepte karar verildi mi Huy Meselesi Huy Meselesi ?

Merhaba , diğer konsept şuanlık için yılbaşı görünüyor..
Ama yarışmaya katılacak olan arkadaşlar , yılbaşı için giyeceğimiz kombinleri yılbaşından sonra yayınlarız herkes tam şekilde hazır olur diyor..

Yılbaşına haftalar olduğu için , onun öncesinde bir haftalık spor şıklık konsepti ile yarışacaklar..

Anket sonucuda bu gece bitiyor yeni yarışma konusunda bahsedeceğim ayrıntılı şekilde.. =)

Back