• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
napiosn burcu. fotonu tanimadim. migren bendede var. migrexin diye ilac verdi. iyo gekio ama kullanmak istemiorm ilac :-(
Iyiyim tatlım sen napiosun ne zamandır görüşemiyoduk?

Canim doktorum henüz ilaç vermedi. Bende kafama göre almayayim dedim. Normal ağrı kesiciler de kesmiyor ağrımı :( majezik içtim geçmezse acile gidicem artık:/

Katıldın mı sende yarışmaya:)

1. Açık verme ihtimalime karşı düşük aldığımı söylemek yeterli olacak sanırım :) pek ozenmedim daha doğrusu çok aceleye geldi. :KK14:
2.Migrenim var deli ağrı çekiyorum. Karabiberle kendimi yakmaya çalıştım geçer diye geçmedi:KK43::KK43:

Ya ben seni çok sevdim bu yarışma sayesinde sarılalımmm:KK19::KK19:
Çok geçmiş olsun vicks ile buğu yap, benim çok başağrım olur hafifletiyor bu yöntem

Merhabalar :) Bakıyorumda oy sayılarında artış olmuş 1. henüz değişmemiş ama sanırım o olacak kazanan gibi duruyor :)

diğer yarışmacılar neredeeeee :) az kişi bakıyor topiğe
Uzaktan izliyorum lulucum ben buraları :KK53::KK53:

Merhaba ..

Bu gazete olayını bölüm editör arkadaşımla konuştuk , ve gazete yerine eline bir kağıt alıp ''kadınlar kulubü ve altına resim çektiği tarihi yazıp '' bu şekilde kombini yayınlayacak.. Resim çekerken mutlaka kombini oluşturan kişinin elinde bunu görmemiz şart..

Ve böylelikle herkes yarışmaya son bir hafta içerisinde hazırlanmış olacak..
Haksızlık olmayacak..
En önemliside fake resim olayını yaşamamış olacağız..

Ayrıntılı açıklamaları konsept seçme anketinde anlatacağım yarın , ikinci yarışma için konsept seçeceğiz..
Bu süper olmuş :)

Oy oy ben nerelere gidem.. Oyuma mı yanayım yorumların haklılığına mı yanayım:)

Ciddi anlamda yanıyorum ona mı yanayım :D
Farklı sayılmayız aynı durumlardayız sanırım :D :D Bu arada migren için çörek otu yagıyla masaj iyi geliyor diye biliyorum onuda bir dene istersen.Geçmiş olsun

Nasıl oldun canım ? iyi misin ?
Ilac aldım daha iyiyim şimdi canim tam kesmese de azalttı baya kivranmiyorum artık:KK54::KK54:
Merhabalar :) Bakıyorumda oy sayılarında artış olmuş 1. henüz değişmemiş ama sanırım o olacak kazanan gibi duruyor :)

Farklı sayılmayız aynı durumlardayız sanırım :D :D Bu arada migren için çörek otu yagıyla masaj iyi geliyor diye biliyorum onuda bir dene istersen.Geçmiş olsun
Teşekkür ederim, nane yağı da tavsiye ettiler aktara gidip hepsinden alicam sanırım denemek için :) ama bana masaj hiç iyi gelmiyor :/

Ilac aldım daha iyiyim şimdi canim tam kesmese de azalttı baya kivranmiyorum artık:KK54::KK54:

Teşekkür ederim, nane yağı da tavsiye ettiler aktara gidip hepsinden alicam sanırım denemek için :) ama bana masaj hiç iyi gelmiyor :/
Cilde yedirme amacıyla yapsan yeterli olur sanırım.Çevremde 2 tane migren hastası var,birisi yatıp uyumadan asla geçmiyor,diğeri hastaneye gitmeden geçmiyor serum mu taktırıyor iğnemi onu tam bilmiyorum.

Evet canım en mantıklısı böyle olması..
Evet oylarda bir artış var =)

İyi bari canım sevindim tekrar geçmiş olsun

Cilde yedirme amacıyla yapsan yeterli olur sanırım.Çevremde 2 tane migren hastası var,birisi yatıp uyumadan asla geçmiyor,diğeri hastaneye gitmeden geçmiyor serum mu taktırıyor iğnemi onu tam bilmiyorum.
Yağları mutlaka denicem çok tavsiye aldim. Benim uyuyunca geçmiyor, azalmıyor bile. Sanırım kuvvetli ağrı kesici ilaçlarla kontrol altına alabilicem anca normaller kesmiyor. Birde tetikleyen ne onu bulabilsem.

Kızlar kusura bakmayın ama karar vermek zor olmadı çünkü baya rüküş olanlarlar var aranızda.

Umuyorum burada da kırıcı yorumlar olmamıştır:)

Back