- 19 Temmuz 2012
- 361
- 249
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.261
Ne demek@Mune @kukuleta @solidio @bibibella @apranxx @boldergirl @karanfilllHuy Meselesi foolfancy @eun123 @PaytiPo @ebrarece49 @zeynepce90 @ayshem789 @-Piraye @TugbaHamza @_haymeana_ @SERAPSEV @avucdolusudua @Selvos88 @cadi34cadi @hasbeee @sukruyeomay @Hancock @ruzgar_02
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, beğenip oy verdiğiniz için
bızım askımız buyuk sen bızden vazgeccHe zibinli , çoraplar bacaklarının yarısını kapliysaçlar karışık kurusuk peh vazgeç oglumdan nolorrrrrr
bızım askımız buyuk sen bızden vazgeccaklında baska gelın adayı mı var kieee
kıloda verebılırım , kıloda alabılırımSu anlık yok . Bu topikten vücut hatlarını , giyimini , kuşamini beğendiğim kızlardan birini alacağım oglumayani hala bir şansın olabulu
kıloda verebılırım , kıloda alabılırım
eymene sectır bakalım
kesın zayıf ısterım dıyoda sen benı begenmesın dıye sey edıyonBiraz etine dolgun olsun diyo
kesın zayıf ısterım dıyoda sen benı begenmesın dıye sey edıyonkotu kaynanam
haşin erkekYok kiz eltinin kiz var ufacık dokunuy kiz yere yapisiybenim oğlan yuzume bakiy anne bu nasıl kiz diye .. valla sen bilirsin ciliz svmiy
haşin erkekhahaha tabı kız kadının kalcalısı yemegın salcalısı yanıı
18 sene sonra görüşelimyesınler yavru kedı kaplan deel
Ben çok severim çizmeleri :)Ay benim hiç cizmem yok hep bot var. Çizme olmasın
Çok teşekkür ederimYarışma sonuçlanmış , @jooker veTikkabilla ya oy vermiştim , ilk üçe girmişler
Herkesi tebrik ederim , katılma cesaretini gösterdikleri için . @jooker görür görmez bu ya dediğim tarzdaydı ,Tikkabilla daki uyum ve (endam ) beni benden almıştı . Bir kaç oy hakkım daha olsa idi ; Dionee , kremsokola ya verecekmişim .
Hadi gelsin yeni yarışmaHuy Meselesi
Azıcık dombik olan evet o benim