- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.221
Ay alışmış kudurmustan beter derler ya o mod hep sonuncu oluyorum hep katılıyorum napayim bende merak ediyorum konsept ne olacak gerciDeliiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay alışmış kudurmustan beter derler ya o mod hep sonuncu oluyorum hep katılıyorum napayim bende merak ediyorum konsept ne olacak gerciDeliiiii
Ben de hep sonuncuydum, bu sefer şans bana güldüAy alışmış kudurmustan beter derler ya o mod hep sonuncu oluyorum hep katılıyorum napayim bende merak ediyorum konsept ne olacak gerci
Proluk yakışmış ayrıca madalyaya çok hoş duruyor tebrik ederim jooker oyum sanayi zaten bu arada aynı boydaymisiz ya kolon kaç acaba çok merak ettim fiziğin çok hos
Zayifmissin baya bence o yüzden bu kadar uzun duruyor olabilirsinSağol canım. 48-49 kiloyum.
kendı kucuk ama mınnosun asgumuz buyuk kaynanıcıgım
Yaa pro üyeler bana öğretin lütfen konularda Nasıl görünmez geziliyor.
Joker proluk çok yakışmış :)Yaa pro üyeler bana öğretin lütfen konularda Nasıl görünmez geziliyor.
Huy Meselesi bir sonraki kategori kışlık elbise etek kombini olabilir arkadaslarla gündüz cafeye gidilebilir bence ay nedense aklıma gelen kombin bu
Valla benimde yok hiçbiri deri olursa katılmam zaten etek ve elbisemde yok konsept sunduğuma bakma tikka
Kız o zaman niye söylüyorsun? Merak ediyorum ne olacak acaba ya..
Ben de hep sonuncuydum, bu sefer şans bana güldü
Zayifmissin baya bence o yüzden bu kadar uzun duruyor olabilirsin
Kislik Elbise kombinleri ?
Kazananları tebrik ediyorum hepsi bir birinden sık ama ben 11 numaralıyı çok beğenmiştim :) bir dahaki yarışmada ben de olcam ))
Bir sonra ki yarışma için kışlık elbise olabilir
Çizmeli kombin
Bence belirli bir detay olmalı
3 lü parça şeklinde mi meselaEvet evet çizmeli kombin yapalııııım!
Onu da sen bul Çizmem var bak3 lü parça şeklinde mi mesela
kazak kombin bot gibi kazak kombin çizme gibi mi
Parçaları bulması kolay iş benim sorduğum soru farklı bu şekilde 3 lü olmasını ister misiniz diyorum hocam yaaaOnu da sen bul Çizmem var bak
İsterükParçaları bulması kolay iş benim sorduğum soru farklı bu şekilde 3 lü olmasını ister misiniz diyorum hocam yaaa