- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.221
Ay alışmış kudurmustan beter derler ya o mod hep sonuncu oluyorum hep katılıyorum napayimDeliiiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay alışmış kudurmustan beter derler ya o mod hep sonuncu oluyorum hep katılıyorum napayimDeliiiii![]()
Ben de hep sonuncuydum, bu sefer şans bana güldüAy alışmış kudurmustan beter derler ya o mod hep sonuncu oluyorum hep katılıyorum napayimbende merak ediyorum konsept ne olacak gerci
![]()
Proluk yakışmış ayrıca madalyaya çok hoş duruyor tebrik ederim jooker oyum sanayi zatenbu arada aynı boydaymisiz ya kolon kaç acaba çok merak ettim fiziğin çok hos
![]()
Zayifmissin bayaSağol canım. 48-49 kiloyum.![]()
kendı kucuk ama mınnosun asgumuz buyuk kaynanıcıgım![]()
Yaa pro üyeler bana öğretin lütfen konularda Nasıl görünmez geziliyor.![]()
Joker proluk çok yakışmış :)Yaa pro üyeler bana öğretin lütfen konularda Nasıl görünmez geziliyor.![]()
Huy Meselesi bir sonraki kategori kışlık elbise etek kombini olabilir arkadaslarla gündüz cafeye gidilebilir bence ay nedense aklıma gelen kombin bu
![]()
Valla benimde yok hiçbirideri olursa katılmam zaten etek ve elbisemde yok konsept sunduğuma bakma tikka
![]()
Kız o zaman niye söylüyorsun? Merak ediyorum ne olacak acaba ya..
Ben de hep sonuncuydum, bu sefer şans bana güldü![]()
Zayifmissin bayabence o yüzden bu kadar uzun duruyor olabilirsin
![]()
Kislik Elbise kombinleri ?
Kazananları tebrik ediyorum hepsi bir birinden sık ama ben 11 numaralıyı çok beğenmiştim :) bir dahaki yarışmada ben de olcam))
Bir sonra ki yarışma için kışlık elbise olabilir
Çizmeli kombin
Bence belirli bir detay olmalı
3 lü parça şeklinde mi meselaEvet evet çizmeli kombin yapalııııım!
Onu da sen bul3 lü parça şeklinde mi mesela
kazak kombin bot gibi kazak kombin çizme gibi mi![]()
Parçaları bulması kolay iş benim sorduğum soru farklı bu şekilde 3 lü olmasını ister misiniz diyorum hocam yaaaOnu da sen bulÇizmem var bak
![]()
İsterükParçaları bulması kolay iş benim sorduğum soru farklı bu şekilde 3 lü olmasını ister misiniz diyorum hocam yaaa![]()