En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oylama topiği

• Ankete Katılan
    538
  • Anket Kapalı .
herkesi tebrik ediyorum. en azından burda rezil olma cesareti ile katılıyoruz kendi adıma

eleştirilere cevap vermek istiyorum.

kabanımı bende sevmedim kalabalık durmuş ben tek bi fotoda gözükmesini terçih ederdim. ama kolaj yapıp atmıştım kalite düşmüştü marga kolajdan kendi bi daha kolaj yapmak durumundaymış bilmiyordum bi dahakine tek tek atıcam öyle daha kaliteli olur.
sanırım feraceli beni zayıf bulmuştu hiç zayıf sayılmam pantolonumu bol bulmuştun boyfriend pantolon seviyorum :)

kazağımın markasını birisi sormuştu bilindik bi marka ama alalı yıllar yıllar geçti bende alerji yaptığı için hiç etiket kalmaz hepsini keserim o yüzden bilmiyorum ithal mallardanda olabilir.

çantamı mune kdt sanmıştı ama deri ve ben çanta ayakkabı aynı renk olma modasının yıllar önce kalktığını düşünenlerdenim farklı kullanmayı seviyorum mesela eşarbıma uyduruyorum genelde :)

vuslat seni hiç tahmin edemedim sen nasıl 3 çocuk annesisin maşallah. umarım alınmadın salkım saçaklı demiştim tuniğine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…