- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ya bak sende şahit oldun o kadar değişik değişik şarkıları aşkım için tasarladım ama kız bana mısın demedi yaaaaoy kıyamammmbırak edıtorlugu Saksi_Degilim_Ben in gonlunun edıtoru ol ıste evının hanımı cocuklarının anası
bu foto yeni mi avatarında ki kakomm fit geliyorum diyorsun haaaaaa vaaaay yakışırzayıflıyorum margam az kaldı tee işte o zaman
Ya bak sende şahit oldun o kadar değişik değişik şarkıları aşkım için tasarladım ama kız bana mısın demedi yaaaayardım et nasıl gönlünü alcam , mişbonun haberi olmadan bu işi bağlamam lazım
Sevgili marga yukarda yarışmalar bölümünde neden bu yarışma çıkmıyor ? Sadece yemek yarışması görülüyorbu foto yeni mi avatarında ki kakomm fit geliyorum diyorsun haaaaaa vaaaay yakışır
bu foto yeni mi avatarında ki kakomm fit geliyorum diyorsun haaaaaa vaaaay yakışır
ne yatması kalk soru çöz hala yatcam diyo yaaa
Ona bir ayarlama çekemedik canım henüz, patron yoğun :) ama link dagılımı yapılcakSevgili marga yukarda yarışmalar bölümünde neden bu yarışma çıkmıyor ? Sadece yemek yarışması görülüyor
ah dedi keşke dedi uffıkınızınde gonlu var işte uzatmayın
ask sevgı kazansın
ben onu başımın tacı gönlümün sultanı yapıcimoy kıyamammmbırak edıtorlugu Saksi_Degilim_Ben in gonlunun edıtoru ol ıste evının hanımı cocuklarının anası
beni mest ediyosun hınzırYa bak sende şahit oldun o kadar değişik değişik şarkıları aşkım için tasarladım ama kız bana mısın demedi yaaaayardım et nasıl gönlünü alcam , mişbonun haberi olmadan bu işi bağlamam lazım
Yaaaaa o simdi nutellali omletini yemeden gelmez tabiiben onu başımın tacı gönlümün sultanı yapıcimo benim margammmmm
beni mest ediyosun hınzır
mismo nerden duycak allaaasen
mismo ıle ittifak oup sızı ayıracazzz huhahahaa ( kotu adam gulusudur)ben onu başımın tacı gönlümün sultanı yapıcimo benim margammmmm
beni mest ediyosun hınzır
mismo nerden duycak allaaasen
Ay senin avatarlarini yirim benn
Yaaaaa o simdi nutellali omletini yemeden gelmez tabii
ay öldüresi var beniiiiiimismo ıle ittifak oup sızı ayıracazzz huhahahaa ( kotu adam gulusudur)
marga fırsat bılıp suni tenefus yaparay öldüresi var beniiiiii