En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
Son düzenleyen: Moderatör:
8 numaranın pantolonu biraz daha dar olsaydı ve paça boyu biraz daha kısa olsaydı daha güzel olabilirmiş ama bütün kombinler arasinda benim gözüme 8 ve 6 numara çarptı 8 numaranın ışığı ve çekimi güzel olmuş daha parlak ve net duruyo :)))

Acımasız olucam

bazı kısılerın fızıgıne uygun gıyınmesı gerektıgını selulıtlerın varlıgından ve bazı cınsel bolgelerın kotu duruslarından dolayıı hıc begenmedım .
Bazı gıysıler bır kac sene oncesının modası
ben oyumu 8 . numaraya verdım. 7 . numaradakı kıyafetıde begendım
Benden bu kadar

Bu komple yorum yapma ritüelimiz azaldı iyice. :) Geçen yarışmada ben de yapmadım ama şimdi bi nurellalık yapasım var.
1 no: Maalesef kıyafeti pek seçemedim, anlaşılmıyor o yüzden eleştiremiyorum.
2 no: Gömlek elbise çok güzel, ben de tunik gibi seviyorum giymeyi. Beğendim. Ama çizmenin rengi çok açık kalmış ve sırıtmış.
3 no: Pantolon fazla dar. Renkler çok güzel çok severim ama biraz soluk kalmış. Bir harekete ihtiyacı var.
4 no: Çok sevdim, bir oyum sana ama kk yazılı kağıdı keşke kazağını kapatarak çekmeseydin, kazağı görmek isterdim.
5 no: Sevdim aslında ama siyah gri cansız olmuş, uzun gümüş bir kolyeyle hareket katılabilirdi.
6 no: Çok şık çok beğendim ama konsepte hiç uygun bulmadım. Kahvaltıya gitmek için uygun bir kıyafet değil bana göre. Özel bir akşamda, yılbaşı sevgililer günü kutlaması kıyafeti gibi. Özel bir gün konsepti olsaydı oyum kesinlikle giderdi.
7 no: Güzel, şık, sade, özenli. İkinci oyum buraya gitti.
8 no: Geneli güzel, beğendim ama pantolon botun üstüne çıkmasa mıydı acaba...
9 no: Ayakkabı şık, pantolon güzel ama o ayakkabı için kısa, trençkotun içinde ne var? :)
10 no: Ayakta bot varken üstte o kısa kollu şifon üst olmamış bence. Renkler güzel oysa ki. Boyu posu beğendim. :)
11 no: Alt güzel, üst de güzel olacakmış ama renkli üste bir de leopar şal karmaşa yaratmış.
12 no: Gayet şık, bir şey bulamıyorum. Beğenmiştim aslında. Oyumu niye vermedim bilmiyorum.
13 no: Deri ceketin çiğ kalması dışında renkleri ve kombini beğendim.

Herkesin emeğine sağlık, başarılar dilerim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…