- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kanki tipik pazartesi sendromu yaşıyorum ben şuandaagunaydın bu aradaaa cumletennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanki tipik pazartesi sendromu yaşıyorum ben şuandaagunaydın bu aradaaa cumletennn
aa margus bız hep erken kalkıyoz kiiRica ederimmmmm tatlımmm günaydın bu arada
ne kadar erkenciyim dimii
Firsatim olmadi gülümSende katılacaktın
Yeni bir iş le evet sabah benimki ayılsın diye uğraşıyorum ama kendim ayılamadım şuan çok sersemimaa margus bız hep erken kalkıyoz kii
Fıstık gibiler fıstık ıslık çalıyoruuuummWuhuhuhh kızlara bak bee
gunaydın helcinnWuhuhuhh kızlara bak bee
Bir dahakine olacak eminimmmmmmFirsatim olmadi gülüm
InsallahBir dahakine olacak eminimmmmmm
hehe hayırlı olsun kuzucum ıkınız ıcınde ıns.Yeni bir iş le evet sabah benimki ayılsın diye uğraşıyorum ama kendim ayılamadım şuan çok sersemim
Fıstık gibiler fıstık ıslık çalıyoruuuumm
Günaydınn şekerlerr :)gunaydın helcinn
kakoooommm sahalara ne zaman dönücennnnnnnverdim oyumu 6/ ve 7 ye gitti oyum başarılar.
kakus hosgeldın dur kacmaaaaverdim oyumu 6/ ve 7 ye gitti oyum başarılar.
Dağ kadar birikmiş konular varken uyumak amanınhehe hayırlı olsun kuzucum ıkınız ıcınde ıns.
yat bari dinlenn
buralar bana emanet
zayıflıyorum margam az kaldı tee işte o zamankakoooommm sahalara ne zaman dönücennnnnnn
nasıl olayım canımm oyumu kullanayım kaçayım dediydimm.. sen nasılsın fıstığım..kakus hosgeldın dur kacmaaaa
gorusemıyozz nasılsın
oy kıyamammm bırak edıtorlugu Saksi_Degilim_Ben in gonlunun edıtoru ol ıste evının hanımı cocuklarının anasıDağ kadar birikmiş konular varken uyumak amanın
ammaa yahalandunnn ıyıyım kakusum senı gordum daha bı ıyı oldumnasıl olayım canımm oyumu kullanayım kaçayım dediydimm.. sen nasılsın fıstığım..
bende tatlı dillim bende seni gördüm daha iyi oldum..ammaa yahalandunnn ıyıyım kakusum senı gordum daha bı ıyı oldum