- Konu Sahibi Huy Meselesi
tam sana yazayım dedin banlanmışsın. noldu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada hayırlı kandiller. geçmiş olsun bu aradaneyse ben çıktım,herkese mutlu haftalar diliyorum ve herkesin kandili kutlu olsun arkadaşlar,yeni yarışmada herkese başarılar dilerim,sanırım ben yine uzaktan bakıcam
Polemikten banlandı - lartam sana yazayım dedin banlanmışsın. noldu ki
Sende aramızda olmak istemez misin :)en sevdiğim tarz başarılar herkese
tsk ederim destek versem daha iyi....çok severim bu tarzı kendime en yakın bulduğum tarzdır ruhen ama iddalı değilimSende aramızda olmak istemez misin :)
Desensiz kıyafetlerin var ise onları canlandırmak sana kalmış , sonuçta bohem full desen demekte değil =) salaş giyinirsin çanta seçimini takı seçiminle yada ayakkabı seçiminle bohem havası verirsin canım :)Haberim oldu koştum geldim ama benim tarz bunla alakasızz hiç böyle desenli şeylerim yokkiiiiii desensiz giyerim artıkın napcan
Yapabildiğimiz kadarını yansıtacağız :) öncelik eğlenmek canım , güzel stres oluyor beklemesi oylama zamanı :)tsk ederim destek versem daha iyi....çok severim bu tarzı kendime en yakın bulduğum tarzdır ruhen ama iddalı değilim
Daha ilk günden resimler gelmeye başladı ablacım :)sanada hayırlı kandiller. geçmiş olsun bu arada
aa sende gitmişsin. şimdi farkettim.
oo. süper . demekki konsept güzel:)Daha ilk günden resimler gelmeye başladı ablacım :)
aynen bohem sadece desen değil. arkadaşlar verilen o linkleri inceleyin. orada çok çeşitlilik var. göreceksinizDesensiz kıyafetlerin var ise onları canlandırmak sana kalmış , sonuçta bohem full desen demekte değil =) salaş giyinirsin çanta seçimini takı seçiminle yada ayakkabı seçiminle bohem havası verirsin canım :)
Evet zor değil bence çok eğlenceli bir konsept :) şıkır şıkır takılar falanoo. süper . demekki konsept güzel:)
o lokumun oyuncağı ya. ama o bohem tarz çok takım var:)Evet zor değil bence çok eğlenceli bir konsept :) şıkır şıkır takılar falan
evde ne kadar takım varsa kafama koluma geçirip katılırdım ben olsam
abla senin evde bile tüylü kolyeler vardı ya kapının kenarında mı ne yanlış mı hatırlıyorum resimde görmüştümm
kadının evi bohem kokayiii
Birazdan fanatik kluplerde oky yarışmaya katılsın diye kampanya başlatıyorum bilgin olsuno lokumun oyuncağı ya. ama o bohem tarz çok takım var:)
hayııııırrrrrrrrrrrr değil lunecimmmmmm istersen o hastası olduğun parçaları bohemleştirebilirsin =) yardımcı olabilirizAaah işte bu çok zor, o yüzden bende yokum. Ben dar paça yüksek bel hastasıyım.
Katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar.
anammmmmmmBirazdan fanatik kluplerde oky yarışmaya katılsın diye kampanya başlatıyorum bilgin olsun
bohemde dar paçada var. durun bulayımAaah işte bu çok zor, o yüzden bende yokum. Ben dar paça yüksek bel hastasıyım.
Katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar.