En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

Haberim oldu koştum geldim ama benim tarz bunla alakasızz :-) hiç böyle desenli şeylerim yokkiiiiii :KK43: desensiz giyerim artıkın napcan

Haberim oldu koştum geldim ama benim tarz bunla alakasızz :-) hiç böyle desenli şeylerim yokkiiiiii :KK43: desensiz giyerim artıkın napcan
Desensiz kıyafetlerin var ise onları canlandırmak sana kalmış , sonuçta bohem full desen demekte değil =) salaş giyinirsin çanta seçimini takı seçiminle yada ayakkabı seçiminle bohem havası verirsin canım :)

Desensiz kıyafetlerin var ise onları canlandırmak sana kalmış , sonuçta bohem full desen demekte değil =) salaş giyinirsin çanta seçimini takı seçiminle yada ayakkabı seçiminle bohem havası verirsin canım :)
aynen bohem sadece desen değil. arkadaşlar verilen o linkleri inceleyin. orada çok çeşitlilik var. göreceksiniz

oo. süper . demekki konsept güzel:)
Evet zor değil bence çok eğlenceli bir konsept :) şıkır şıkır takılar falan

evde ne kadar takım varsa kafama koluma geçirip katılırdım ben olsam :KK70:

abla senin evde bile tüylü kolyeler vardı ya kapının kenarında mı ne yanlış mı hatırlıyorum resimde görmüştümm

kadının evi bohem kokayiii:KK70:

Evet zor değil bence çok eğlenceli bir konsept :) şıkır şıkır takılar falan

evde ne kadar takım varsa kafama koluma geçirip katılırdım ben olsam :KK70:

abla senin evde bile tüylü kolyeler vardı ya kapının kenarında mı ne yanlış mı hatırlıyorum resimde görmüştümm

kadının evi bohem kokayiii:KK70:
o lokumun oyuncağı ya. ama o bohem tarz çok takım var:)

Aaah işte bu çok zor, o yüzden bende yokum. Ben dar paça yüksek bel hastasıyım.:KK43:
Katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar.
hayııııırrrrrrrrrrrr değil lunecimmmmmm :KK200: istersen o hastası olduğun parçaları bohemleştirebilirsin =) yardımcı olabiliriz :KK200:

fikir almak isteyenler varsa sorun lütfen arkadaşlar :)

Tam benim tarzım da millet güzelliğime hayran olur diye katılmıyorum:KK71:

şaka bi yana eğer bundan 10 yıl evvel olsaydı hiç kaçırmazdim bu kategoriyi :)

oky senin tarzın buna yakin bence ama edilerin katılması yasak mı?

X