-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
sende sorun olmuyor ama bende oluyor..Valla bende yarismacilar kadar bu yarismaya emek verdigimi dusunuyorum begendigim kombine oy vermek bana odul gibi geliyor :)
Teker teker yorumluyorum begendigimi oyumu atiyorum..
Buda beni mutlu ediyor :) valla hic atmamazlik etmedim kac yarismadir
Oy kullanmak benim de hakkim
Bizler nasil onlara sizlerden bir farkimiz yok diyoruz.
Bu konu da da olmamali :) bende bir uyeyim ne kadar bu yarismayi yonetsem de atarim valla
Rahatsiz olan varsaaa bana yazsin
Pardon yaaaa kuzum kol kola cikariz diyonce espri yapayim dedimkız canımı kola çektirme
İvetttttt....bacım sen de mi katıldın yoksa
Sende haklisin okyimsende sorun olmuyor ama bende oluyor..
mutlaka bir şeyler bulunmaya çalışılıyor. hatta çalışıldıda. bknz. geçmiş yarışmalar.
. sütten ağzım yandığı için böyle bir karar aldım. .sen kullan canım. ama ben yok,başım ağrımasın sonra..
şaka yaptım canımPardon yaaaa kuzum kol kola cikariz diyonce espri yapayim dedim
İvetttttt....her nekadar ki bu üçüncü katılışım sondan birincide olsam eğlenmek şahane..birincilik başkalarının olsun şekerim ben yemek yarışmalarınada katılıyorum bak önümüzde ramazan sofraları var bu cumartesi kuracağım soframı çat,çat çekeceğim resimlerimi ve açacağım konumu ..gel misafir ol bana yorumlar diz banaa..
5 numaranın saçları ve hırkasına bayıldım ayrıca
gaza getrme benııBeceriksizler sizi azcik zorlayin becerirsibiz yilbasi konseptindeki makyaji sen yapmamis miydin onu yaoan bu temayi bi hayli yapar
sende sorun olmuyor ama bende oluyor..
mutlaka bir şeyler bulunmaya çalışılıyor. hatta çalışıldıda. bknz. geçmiş yarışmalar.
. sütten ağzım yandığı için böyle bir karar aldım. .sen kullan canım. ama ben yok,başım ağrımasın sonra..
Timammmm... ramazan sofralarınada gelirsin dürterim senii...vay vay vay bitince söylersin kaç numara olduğunu.. Sana yorum değil mani bilem yazarım..
okypete , forumun diğer kısımlarında da aktif olduğun için seni takip eden üye sayısı fazla sanırım ki. Ben senin yazdıklarında birşeyler bulmaya çalışanları anlayamıyorum açıkçası.
Geri dönmene sevindim. Hoş geldin
Timammmm... ramazan sofralarınada gelirsin dürterim senii...
aferimm kızzzz severim böyle atarlı hatunlarıı bumudur budurrrr..Valla bende yarismacilar kadar bu yarismaya emek verdigimi dusunuyorum begendigim kombine oy vermek bana odul gibi geliyor :)
Teker teker yorumluyorum begendigimi oyumu atiyorum..
Buda beni mutlu ediyor :) valla hic atmamazlik etmedim kac yarismadir
Oy kullanmak benim de hakkim
Bizler nasil onlara sizlerden bir farkimiz yok diyoruz.
Bu konu da da olmamali :) bende bir uyeyim ne kadar bu yarismayi yonetsem de atarim valla
Rahatsiz olan varsaaa bana yazsin
Hamile kuzumm benimm yollamammı..tmm canım sen çek yolla. bakalım olmadı artarsa bana kargo ile yolla :)))))))))
o sorun yapanları bana gönder boşunamı gittim aikido kursuna canımmsende sorun olmuyor ama bende oluyor..
çok teşekkürler. artık siyasetede yazmayacağım. oooh kafan dinç. :)okypete , forumun diğer kısımlarında da aktif olduğun için seni takip eden üye sayısı fazla sanırım ki. Ben senin yazdıklarında birşeyler bulmaya çalışanları anlayamıyorum açıkçası.
Geri dönmene sevindim. Hoş geldin
Hamile kuzumm benimm yollamammı..
anaa. koru beni o zaman. :))o sorun yapanları bana gönder boşunamı gittim aikido kursuna canımm
kakao seni çözemedim hangisisin az daha bakayımİvetttttt....her nekadar ki bu üçüncü katılışım sondan birincide olsam eğlenmek şahane..birincilik başkalarının olsun şekerim ben yemek yarışmalarınada katılıyorum bak önümüzde ramazan sofraları var bu cumartesi kuracağım soframı çat,çat çekeceğim resimlerimi ve açacağım konumu ..gel misafir ol bana yorumlar diz banaa..
herkese yorum yapayımm mi küserler belki yabi gelemedin bi gelemedinnnnn..şiştim burdaa bu ne yaaa tane tane yorumm..