- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
moda müdavimlerini bekliyoruz2 kişi katıldı. açılmaz böyle olursa. 2 yada 3 kişiyle yarışma olmaz
Nevrestenin takma disleri o zamandan bu zamana altin dis olurdu dimiiialtini falan bulurdu ederdi
Nevoşumun dişleriii özeldir ısırdımı parçalarrr
Anca bir yaptigi yemekleri yemek icin parcalamiyooo
Marga aşkolsun takma dişli olduğumu niye orta yerde söylüyorsun
kız dione de beceremez ben de beceremem
Dionenin mesajları çorba oldu yaaa,ondan yaniiii yoksam alıntı karıştırmamtek suçlu dionee
Onuda dişsiz yiyor zaten nevoşum benimmm
Bence yemiyor incecik o yuzden :)
Ödü kopuyor kilo alacam diye
Haberin yokmuydu nevoşumun dişleri takma tak tak yapıyor sürekliii
niye fit vicudu var sanıyorsun garibim nevrestem çorba içebiliyor ancaa
profosyenel değiliz ki eğlenmek ilk amaç. yoksa alıştık zaten sonlara :)kız dione de beceremez ben de beceremem
Kesinliklee..hoşbuldum. gitmeyim değilmi
Rüyanızda benim dişlerimi gördünüz galiba
Kıskanmayın dişlerimi
Link dagitmaya basladim cunkuuu :)nolmuşş burayaöğlen paydosunda bi uyudum geldim oylar değüişmişşş.. bayağı çekişmeli olacakk..
Aynen katilin kizlar iki yildiz cizin gozunuze o bile fantastik olur bir sekildeprofosyenel değiliz ki eğlenmek ilk amaç. yoksa alıştık zaten sonlara :)
Harbinin disinden girdik senin dislerden ciktik ablamRüyanızda benim dişlerimi gördünüz galiba
Kıskanmayın dişlerimi
Beceriksizler sizi azcik zorlayin becerirsibiz yilbasi konseptindeki makyaji sen yapmamis miydin onu yaoan bu temayi bi hayli yaparkız dione de beceremez ben de beceremem
Takma disli olmak ayip mi ablacim yaaMarga aşkolsun takma dişli olduğumu niye orta yerde söylüyorsun
Hanım Abla kimi parçaladığımı gördün
Bundan sonra korkun benden takma dişlerim ile parçalarım sizi
nolmuşş burayaöğlen paydosunda bi uyudum geldim oylar değüişmişşş.. bayağı çekişmeli olacakk..
Valla bende yarismacilar kadar bu yarismaya emek verdigimi dusunuyorum begendigim kombine oy vermek bana odul gibi geliyor :)ama napayım. ondan sonra modlar taraflı. ahada birşeyler var bu işte. deniyor.
güzellik bölümündeki yarışmalar bana bunu gösterdi ki. iyide oy kullanmamışım onlardada diyorum. mod olduğum bölümlerde oy kullanmama prensibi içindeyim.
o yüzden baş ağrımasın kakaocuğum.
Kol kola cikariz sonra sa kola icerizkol kola çıkarız
kız canımı kola çektirmeKol kola cikariz sonra sa kola iceriz