- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- Konu Sahibi Huy Meselesi
kol kola çıkarızYa ikimizi kanaldan kovarlarsaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kol kola çıkarızYa ikimizi kanaldan kovarlarsaaaa
Kac kiloya dustu acabaaaa:)Ödü kopuyor kilo alacam diye
Haberin yokmuydu nevoşumun dişleri takma tak tak yapıyor sürekliii
Sadece arkadasizkol kola çıkarız
Kolay gelsin ablacim :)Kaçıyorum yemek yapmam lazım görüşürüz
Kac kiloya dustu acabaaaa:)
Sanmam ya o kadar da degil 60 lardaydi en son40 olmuştur herhalde
neden ,,niçin oy yokk yaaaaaoy kullanmamam iyiymiş aslında. seçim zor:)
ama napayım. ondan sonra modlar taraflı. ahada birşeyler var bu işte. deniyor.neden ,,niçin oy yokk yaaaaa
tabiki sen bilirsinde hayatımm.. ama sizlerin yorumu ve oylarıda önemli yanii yorumlarına bayıldımm ve bu bi yarışmaa eğlenmek maksatt ve bu ara hoşgeldin..ben sizlerle tanıdım burayı ve gitmeyin bir yeree..ama napayım. ondan sonra modlar taraflı. ahada birşeyler var bu işte. deniyor.
güzellik bölümündeki yarışmalar bana bunu gösterdi ki. iyide oy kullanmamışım onlardada diyorum. mod olduğum bölümlerde oy kullanmama prensibi içindeyim.
o yüzden baş ağrımasın kakaocuğum.
evet canımmm ..veeee yorumlarını çok dikkate aldımm..yazan ellerine sağlıkkkakao sende katıldınmı yarışmaya..
teşekkürler canım.evet canımmm ..veeee yorumlarını çok dikkate aldımm..yazan ellerine sağlıkk
haydi bakalım :)) tatlibikiz Dionee bu yarışma sizsiz olmazhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fantastik-goz-makyaji-yarismasi.830608/
bu yarışmada son 2 gün kızlar. katılan sayısıı çok az. eğer sayı artmazsa yarışma iptal olacak. lütfen katılın sizde
2 kişi katıldı. açılmaz böyle olursa. 2 yada 3 kişiyle yarışma olmaz
hoşbuldum. gitmeyim değilmitabiki sen bilirsinde hayatımm.. ama sizlerin yorumu ve oylarıda önemli yanii yorumlarına bayıldımm ve bu bi yarışmaa eğlenmek maksatt ve bu ara hoşgeldin..ben sizlerle tanıdım burayı ve gitmeyin bir yeree..