En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

1 numara. ayakkabı olmamış. tarz farklı. bohem detaylar belki etekte var. ama takılar nerde.. bu tarzda takı çok önemli. bileklik var bir tane ama oda uyumsuz ve bohem değil.
bu arada etek ve bel açıklığı vücut yapınıza olmamış.
2.üstte alınan kimono ve desenler boheme uygun. ama yine takıda bohem tarzı yansıtan unsurları göremedim.
3 bluz bohem. ama pantalonda şüpheliyim. bir kot olsadaha iyi olurdu. takı hoş. ama biraz daha gösterişli olmalı bana göre.
4. tam bohem. elbise bohem. saç bohem. ayakkabı bohem. bana göre en uygunlardan. ancak. içte dantelli bir elbise üsstte dantel.
fazla.
ona farklı bir materyalden yelek uzun salaş olsaymış keşke. çünkü ikisi olmamış.

5. boheme uygunlardan. yelek bohem. hoş. kot uygun.saç olmuş. yelek bohem. herşeyiyle bohem. ayakkabı dahil. bir eksik takılar.. keşke takılarla tamamlasaymış.
6.maalesef her desenli elbise bohem olamıyor. boheme pek uygun bulamadım. ayakkabı ve çantada dahil.
7.bluz uygun. pantalında. sapkada. bir tek şapkayı düz beklerdim. fazla karışık yapmış kombini.buda bohem havası yansıtanlardan bir kombin.çanta uyumsuz. sap çok fazla siyah. renklere olmamış. daha otantik bir çanta olabilirdi.takı zayıf kalmış.
8. bluz püsküllerle bohem. kot şortta. ayakkabıda. çantada sorun var sadece. yine bol turkuazlı gümüş uzun otantik kolyeler iyi olurdu. takı eksik maalesef. ama olmuşmu olmuş.
9. elbise boheme yakın. yelek olmuş. deri b ileklikye biraz şüpheliyim. birde çizme tam bohem değil.elbisenin boyunu beğenmedim. daha uzun olmalıydı. oradan bacak görünmemeliydi.
10.maalesef boheme en uygun olmayan kombin bu. detaylarda bir tek yaklaşan bir unsur göremedim. amasade ve şıksınız o ayrı.
11. bu kombin boheme yaklaşmış. biraz detaylarda sanki göze sokulacak şeyler olsa mydı diyorum. ama şapka uzun etek hoş. ama birde şöyle ilk baktığımda şapkayı görmesem hah bohem bu dermiyim. bilemedim şimdi.
12. bu kombinde bohemden uzak bir kombin.10 numara gibi. ve pantalon ve bluz kombini üzgünüm ama olmamış ayrıca.belki altta giydiğiniz dar olsaydı vücut yapınızadaha uyardı.
13. üstteki boheme uygun bir kimono. şorttu ok. ama içteki siyah sanırım. renk uygun olmamış kombine. takı iyi. otantik.çanta süper. alırım bir dal. bayıldım. sizinde bohem kıyafetiniz. kombine en uygunlardan.
14. desenli bir elbise. ama bana bohem tarzı yansıtmadı ne yazıkki.çanta zaten maalesef değil.ayakkabıda
15.
boheme uygun göremediklerimden. birde tayt giyiyorsanız bence daha üstüne uzun salaş tunikler giyin. vücut yapınıza göre bunu yazıyorumçanta ayakkabı olmamış tarza. bir tek bluz olabilir. keşke alttta daha farklı bir kombin yapsaydınız
16. üstteki desenli kimono uygun kotta. ama bana çok böyle neden bilmiyorum hah bu bohem dedirttmedi. nedenini düşünürsem üsttekini çıkardığımız an bohem olmuyor sanki. çanta olmamış tarza.takılar yeterli gelmedi.ayaakabıda hassır detay güzel
17. bohem. herşeyi bohem. bluz bohem. şort güzel,takıları sevdim. çantada kaldım biraz. üstte alınan salaş kimono hoş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…