- 20 Mart 2008
- 140.483
- 210.324
- 60
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Anca bir yaptigi yemekleri yemek icin parcalamiyooo
Bence yemiyor incecik o yuzden :)Dionenin mesajları çorba oldu yaaa,ondan yaniiii yoksam alıntı karıştırmamtek suçlu dionee
Onuda dişsiz yiyor zaten nevoşum benimmm
çık dışarı çabuk ya bu margarikotin çıkar yada ben stüdyoyu terkederim ! seçim sizinTamam abaağ ne bagiriyorsun yaaa studyoda gergin anlar
hımmm o yüzden geçen bir tatlı yapmışş inceliyorum ana oda neeee iki diş bu ne dedim ne olacak diş görünümünde beyaz çikolata demişti bende inandıydımm..
atlayarak yorum yapma yavru herkeslere yorum isterizz.
yağmur ormanlarıı sık sık ve çapaklıHarbi kaslarini almadan once kulak icinde ki killarini cekiyor cimbizla tek tek..
@Mune ablanin cimbizi halt yemis onun yanindaaa
Bence yemiyor incecik o yuzden :)
hımmm o yüzden geçen bir tatlı yapmışş inceliyorum ana oda neeee iki diş bu ne dedim ne olacak diş görünümünde beyaz çikolata demişti bende inandıydımm..
niye fit vicudu var sanıyorsun garibim nevrestem çorba içebiliyor ancaaDionenin mesajları çorba oldu yaaa,ondan yaniiii yoksam alıntı karıştırmamtek suçlu dionee
Onuda dişsiz yiyor zaten nevoşum benimmm
niye fit vicudu var sanıyorsun garibim nevrestem çorba içebiliyor ancaa
Yihuuu :)) bide herkese yazip bana verip veristiyomussun :) nerden dedim demim aman haha simdiden eline saglik :))[/QUOTE]peki o zaman tek tek yorumlayayım. az sonraa
hah işteee tatlıyı yaparken düşürmüş içinee sonra sunmuş görmemiş dişleriniÖdü kopuyor kilo alacam diye
Haberin yokmuydu nevoşumun dişleri takma tak tak yapıyor sürekliii
hah işteee tatlıyı yaparken düşürmüş içinee sonra sunmuş görmemiş dişlerinibide bana diş görünümünde çikolata damlaları diyor..
Ya ikimizi kanaldan kovarlarsaaaaçık dışarı çabuk ya bu margarikotin çıkar yada ben stüdyoyu terkederim ! seçim sizin
Yaaaaaaa tatlidan sogutma beniiihımmm o yüzden geçen bir tatlı yapmışş inceliyorum ana oda neeee iki diş bu ne dedim ne olacak diş görünümünde beyaz çikolata demişti bende inandıydımm..