- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kız bende bi göbiş var ne dudak kalır ne fitil fizik
Sende varsinbizimleeeee :) yasasinnnn :)Selam hanımlar, bot severim ama çizmenin yeri başka hangisini giysem bilemiyorum :)
düşünmeye başladım iyi bi telefon bulup çektirmek lazım :)Hosgeldin canimmmm daha cok zaman var :)
şimdiden başarılar, ben kararsızımKızlar kombinimi yaptım yolladım, Marga kabul edecek mi bakalımBenim içime sinen bir kombin olmadı geçenki kadar.. Ama giyinip soyunmayı hiç sevmediğim için tekrar kombin yapamıyiciiimm
Teşekkür ederim.şimdiden başarılar, ben kararsızım
henüz karar vermedim katılmayaSende varsinbizimleeeee :) yasasinnnn :)
hadi bakalim canimmmm resimler gelmeye basladiiiidüşünmeye başladım iyi bi telefon bulup çektirmek lazım :)
Valla dunden bugune kadar gelen kombinlerin hepsi harika :)Kızlar kombinimi yaptım yolladım, Marga kabul edecek mi bakalımBenim içime sinen bir kombin olmadı geçenki kadar.. Ama giyinip soyunmayı hiç sevmediğim için tekrar kombin yapamıyiciiimm
bu sefer nereye gidiyor gibi giyiniyoruz :)hadi bakalim canimmmm resimler gelmeye basladiiii
Gecen ki elinde kahve olan resmin cok zekice yapilmis bir hareketti :)
Ben hiç onu görmedim bile.. Neyse ya kahvaltıya da gidilir benim kombinle, öğle yemeğine de, ziyarete de..ay okumamaşım kahvaltıymış :) bu sefer kimse beklemesin benden kahvaltı masası
Bi marga nine demedigin kalmistiiiiii
Ilerleyen zamanlarda belki :)Aslında marjinal bir kombin yarışması olsa ne eğlenceli olurdu
Ne kombini istiyosunuz ayol hemen gardırop sergileyim sizin için @marganikotin söyle annem kırmızı gecelik olar mi
Ben sizi okudu saniyorum ahahahhaBen hiç onu görmedim bile.. Neyse ya kahvaltıya da gidilir benim kombinle, öğle yemeğine de, ziyarete de..
O yuzden gecenki kahve icerkenki resmin zekiceydi dedim ya ahahahaay okumamaşım kahvaltıymış :) bu sefer kimse beklemesin benden kahvaltı masası