- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Böşver be gülüm önemli olan kendin isevmektir sen lendini sev vucudunu yüzünü herseyinle kendini sev sev ki değerli oldugunu bilsinlerHayatta insanlıktan önemli hiç birşey yok beden miş güzellikmiş fasa fiso herkezin elbet bir gün o çok begendiği yüzü,vucudu şahtı kaymayacakmı eee nediye bu kadar önem veriyoz bunlara insan olmak marifet
geldim kuzumm ya hiç kafamda bi kombin yok
çok güzel demişsin valla çok dogru
5 kilo verıyım dıyet topıgınden buralara akıcam@Margarikotin bıde yılbası yemekten cozutanlar yarısması yapsaydın 1 olmam garanti
piç kafa?? anaa hiç yazacana aahahahgeldim kuzumm ya piç kafamda bi kombin yok
ahahhaha düzeltiyimpiç kafa?? anaa hiç yazacana aahahah
tabi böyle diyoz ama salmakta yok bende fena çozuttum sıkı diyete devam artıkın
bi tane çizmem var botum yok bile benimKombinimde tek belli olan şey çizmelerimSanırım uygun çantam bile yok ama uyduracağız artık bişiler..
Aslında botum da var benim, artık deneme yolu ile karar vereceğimbi tane çizmem var botum yok bile benim
Aynen benxe bi kac ay önce allahtan almışım topuklu cizme almıştım bide etegim belli bakalımKombinimde tek belli olan şey çizmelerimSanırım uygun çantam bile yok ama uyduracağız artık bişiler..
Ben 2 gün aynenOyle 1,5 gunluk ara yeter bana fenalardayım
Kız benimde 7 kilo fazlam var ama tüm yarışmalara katılıyorum mübarek kendimle barisigimçok güzel demişsin valla çok dogru
5 kilo verıyım dıyet topıgınden buralara akıcam@Margarikotin bıde yılbası yemekten cozutanlar yarısması yapsaydın 1 olmam garanti
Görende kilolu sanacak suss dovmiyim seniKız benimde 7 kilo fazlam var ama tüm yarışmalara katılıyorum mübarek kendimle barisigimhem diyet toprağında hem burda takilabiliyorum hem motive edici oluyor geçen yarışmanın birinde biri bana azıcık elbise seni kilolu göstermiş sanırım yazmıştı nezaketen diyemedim ki elbiseler değil o benden
AhahahSelam yarışma sakinleri ben geldimkafamda kombin hazır bile en kisa zamanda katılirim ben öyle düşünmeye gelemem sonra kafam çok karışıyor ya hemen katılmam sart Huy Meselesi hazırım ben
Ama şimdi oldu mu 38 bedeni göremedim ya azıcık ucundan gorecekken geri kilo aldım kizGörende kilolu sanacak suss dovmiyim seni
Sorma ya bnde o kadar diikat etim kaç haftadır su son 2 günde geri sardım devamlılık yokAma şimdi oldu mu 38 bedeni göremedim ya azıcık ucundan gorecekken geri kilo aldım kiz
Kız benimde 7 kilo fazlam var ama tüm yarışmalara katılıyorum mübarek kendimle barisigimhem diyet toprağında hem burda takilabiliyorum hem motive edici oluyor geçen yarışmanın birinde biri bana azıcık elbise seni kilolu göstermiş sanırım yazmıştı nezaketen diyemedim ki elbiseler değil o benden
Bekleriz muhabbete gel yarışmaya katılmazsan da beklerizAllahtan azıcık demişayarsız yorumlar olabılıyor hayatın ıcındede katılımlar olsun bakarım bende şimdiden bol şans
Ay en nefret ettiğim ben bayadir bosladim çok fenaSorma ya bnde o kadar diikat etim kaç haftadır su son 2 günde geri sardım devamlılık yok