- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bak baakk cevaplar bile politikkVan minit neeeeeeeyyyyy oyalamakmi
Şaka yapıyorsun kar yağınca parmak arası terlikle geziyorum dersen atlarım camdan aşağıya ahahaha
Öyle valla izabelim , o direksiyon kırmasaydı karşı taraf çok fena olurduk gerçekten bak ..Allah korumuş çok şükür onla geçmiş olsun canım
Canınız sağolsun mal yerine tekrar gelir
Evet insan üzülüyor ama yine şükretmek lazım
Bak baakk cevaplar bile politikk
O siyasetçi margam ruhsuzun tekidir o boşver onu
Ben sana neler yapacayım öpeceyim seni öpeceyim yiyeceyim
Valla en güzelini yapmışsın inan bana, yok ya bu trafik sabahın köründede çıksan çok öğleninde de çok akşamında da çokCanım benim çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmışİstanbulu terkedeli aylar olduu
Saçlarımıda sever misin turnammmha bu suzi iki galp diyo bana hiç sevgisini göstermiyo zalım suzii nolcak
Bir aşkın içinde politik cevaplara yer yoktur hıhBak baakk cevaplar bile politikk
Yok merak etme burda sohbet geyik ne ararsan serbestNihahhaha
Yarışma topiginde geyikten mapusa girmeyim hoş ben alisigim da siz zorlanirsiiiz
Bak senin için gırmızıdan vazcaydım artık siyah dantel takılıyomSanırım suzi ile yollarımı ayırıcam ahahaha boşanma dilekçemi veriyorum
Sanırım suzi ile yollarımı ayırıcam ahahaha boşanma dilekçemi veriyorum
Hahaha biz onları bahçeye çıkarken giyiyoruzYOooh ninemin gara lastikleri var onları giyiyomaltı tirtikli kaymiyo karda
En güzeli siyahhhBak senin için gırmızıdan vazcaydım artık siyah dantel takılıyom
Tekrardan çok geçmiş olsun canımÖyle valla izabelim , o direksiyon kırmasaydı karşı taraf çok fena olurduk gerçekten bak ..
Niyeymiş o ilk ben versem ne değişcek hıhO dilekçe yalnız sahsima münhasır. .
Katiyyen benim vermem ilaziimçok behlee
Valla en güzelini yapmışsın inan bana, yok ya bu trafik sabahın köründede çıksan çok öğleninde de çok akşamında da çok
Çok sağol izabelimTekrardan çok geçmiş olsun canım
Ayy o güzelim saçlara nasıl kıyıcan yaaEn güzeli siyahhhturnammm yarın saçlarımı kestirebilirim vakti geldiii
Valla öyleeD.bakirdayim buraya tayin çıktı. İstanbul trafiği çok kötü gerçekten 1 saatte gidecegin yere 3 -4 saatte gidebiliyosun hele ki yağmur varsaaa :)))