- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Çok sağol suzim öyle oldu vallaMargaam geçmiş olsun kaza mi yaptınız Ayy allah korumuş canım ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol suzim öyle oldu vallaMargaam geçmiş olsun kaza mi yaptınız Ayy allah korumuş canım ya![]()
Niyeymiş o ilk ben versem ne değişcek hıh![]()
Ama çok uzadılar şimdi kestirirsem yaza kadar hızlı uzar benim saçlarımAyy o güzelim saçlara nasıl kıyıcan yaa
Sana her saç yakışır canısı![]()
Valla öylee
siz ne yaptınıuz yerleşebildiniz mii canım :)
Suziye her gün ekşın dimi turnamKızlar bugün cumartesi gecesi. Ekşın yokmudur hiç yaa![]()
Benmki uzamaz sinir olurmAma çok uzadılar şimdi kestirirsem yaza kadar hızlı uzar benim saçlarım
Ama bu sefer biraz daha kısa kestirmek istiyorum
Hee yaa takıl suziye ekşını bulursunSuziye her gün ekşın dimi turnam![]()
Şimdi alışmışsın ki burdasın ay bir daha gitmeeeeeeEvet sukur kuzum 4 ay oldu yerleseli alisana kadar girememistim siteye :))))
suzi gittiğin yere bizi de götürHee yaa takıl suziye ekşını bulursun![]()
Benimki de hızlı uzuyorBenmki uzamaz sinir olurm![]()
Sattı bile bizi @suzielllasuzi gittiğin yere bizi de götür![]()
Benim herif ters ters bakiyi bende kaçıyom gizli aşkımBenimki de hızlı uzuyor
Turnammm ben cips yemeye kaçıyoummm![]()
Şimdi alışmışsın ki burdasın ay bir daha gitmeeeeee![]()
Unutmadim balim. Kk ya pek bakmiyorum. Girsem bile bir iki yorum atip cikiyorum. Sohbetlere katilamiyorum. Gonlumdesiniz hepinizz. Operimmm
Unutmadim balim. Kk ya pek bakmiyorum. Girsem bile bir iki yorum atip cikiyorum. Sohbetlere katilamiyorum. Gonlumdesiniz hepinizz. Operimmm![]()
Sen yeterince agliyor musun bakkiimm. Sakin aglamalarini aksatmaTsmam canim![]()
Sen yeterince agliyor musun bakkiimm. Sakin aglamalarini aksatmaara ara girip yoklicam bak seni
![]()
Olur vallaha mavi yıldızlı donumla katılırımEvet ama maddelerde var ise olurbir arada pijama partisi falan mi yapsak ne
![]()
Dimi yaBak bu son daha guzel olurmus beee![]()