- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Çok sağol suzim öyle oldu vallaMargaam geçmiş olsun kaza mi yaptınız Ayy allah korumuş canım ya
Niyeymiş o ilk ben versem ne değişcek hıh
Ama çok uzadılar şimdi kestirirsem yaza kadar hızlı uzar benim saçlarımAyy o güzelim saçlara nasıl kıyıcan yaa
Sana her saç yakışır canısı
Valla öylee
siz ne yaptınıuz yerleşebildiniz mii canım :)
Suziye her gün ekşın dimi turnamKızlar bugün cumartesi gecesi. Ekşın yokmudur hiç yaa
Benmki uzamaz sinir olurmAma çok uzadılar şimdi kestirirsem yaza kadar hızlı uzar benim saçlarım
Ama bu sefer biraz daha kısa kestirmek istiyorum
Hee yaa takıl suziye ekşını bulursunSuziye her gün ekşın dimi turnam
Şimdi alışmışsın ki burdasın ay bir daha gitmeeeeeeEvet sukur kuzum 4 ay oldu yerleseli alisana kadar girememistim siteye :))))
suzi gittiğin yere bizi de götürHee yaa takıl suziye ekşını bulursun
Benimki de hızlı uzuyorBenmki uzamaz sinir olurm
Sattı bile bizi @suzielllasuzi gittiğin yere bizi de götür
Benim herif ters ters bakiyi bende kaçıyom gizli aşkımBenimki de hızlı uzuyor
Turnammm ben cips yemeye kaçıyoummm
Şimdi alışmışsın ki burdasın ay bir daha gitmeeeeee
Unutmadim balim. Kk ya pek bakmiyorum. Girsem bile bir iki yorum atip cikiyorum. Sohbetlere katilamiyorum. Gonlumdesiniz hepinizz. Operimmm
Unutmadim balim. Kk ya pek bakmiyorum. Girsem bile bir iki yorum atip cikiyorum. Sohbetlere katilamiyorum. Gonlumdesiniz hepinizz. Operimmm
Sen yeterince agliyor musun bakkiimm. Sakin aglamalarini aksatmaTsmam canim
Sen yeterince agliyor musun bakkiimm. Sakin aglamalarini aksatmaara ara girip yoklicam bak seni
Olur vallaha mavi yıldızlı donumla katılırımEvet ama maddelerde var ise olurbir arada pijama partisi falan mi yapsak ne
Dimi yaBak bu son daha guzel olurmus beee