- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ay noldu ölüm tehlikesi derken
Bişey mi oldu Allah korusun
Cilvemi yapıyon kız banaYok yavrum karaturna nankör
Yaaaa turnam nasıl korktuysam bir iki gün önce sabahları kendiliğimden uyanıyorum kabus görüp.Oyy bebikim yaaa
Anlaşılan suzi banlanmaya doymamış görünüyor
mune ablaya çağırayım mı heeee cımbızını kapıp gelsin
Gözümün önünde cilveleşmeyinCilvemi yapıyon kız bana
Allah korusunKöprü girişinde kaza yaptık
Köprü girişinde kaza yaptık
pro olmak istiyorsan işte sana fırsat..Mune mudurum ben kaç kez ban yedim saydiniz mi en çok banlanan üye beni seçin de pro oluyum yaa loolur
Ben koynişimde uyuturum seni gel aşkımmYaaaa turnam nasıl korktuysam bir iki gün önce sabahları kendiliğimden uyanıyorum kabus görüp.
Çok sağol canım, bize bişi olmadı karşı araçtaki adama da bişi olmadı çok şükür ki. Ama o korku yetiyor adama.Allah korusun
Geçmiş olsun canım inşallah biseyniz yoktur
pro olmak istiyorsan işte sana fırsat..
katıl yarışmaya al proluğu
Çaktırma margacım onu burda oyalıyomki siyasete gitmesinGözümün önünde cilveleşmeyinya kıskanırsam
Çok sağolasın kuzummm çok şükür ki bizde bir durum yok , yağmur vardı o gün , biliyorsun yağmur yağında İst. trafiği felç ..Canım benim yaaa çok geçmiş olsuniyisini dimi birşey oldu mu?
Saçlarımıda sever misin turnammmBen koynişimde uyuturum seni gel aşkımm
Şaka yapıyorsun kar yağınca parmak arası terlikle geziyorum dersen atlarım camdan aşağıya ahahahaBenim hiç cizmem botum olmadikikombin nedir nasıl yapılır
Allah korumuş çok şükür onla geçmiş olsun canımÇok sağol canım, bize bişi olmadı karşı araçtaki adama da bişi olmadı çok şükür ki. Ama o korku yetiyor adama.
Arabayı yeni almıştık biraz üzüldük ama cana geleceğine mala gelsin
Çaktırma margacım onu burda oyalıyomki siyasete gitmesin
Çok iyi bişi yapıyorsun turnam benden sana tam destekÇaktırma margacım onu burda oyalıyomki siyasete gitmesin
O siyasetçi margam ruhsuzun tekidir o boşver onuSaçlarımıda sever misin turnammmha bu suzi iki galp diyo bana hiç sevgisini göstermiyo zalım suzii nolcak
Çok sağolasın kuzummm çok şükür ki bizde bir durum yok , yağmur vardı o gün , biliyorsun yağmur yağında İst. trafiği felç ..