- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.741
Tehdit etmedim sevdimOooo tehdit var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tehdit etmedim sevdimOooo tehdit var
margacım bir gün köfte bir gün mantı kilo sorunun yok sanırımYok yahu hazir manti yapicam hamuru acsam bu saate birakmazdimmki ablam :)
Yok yok akşam yemeklerini sıkı tutuyorum gündüz akşama kadar aç kalınca akşamda fena yiyorum be canım :)margacım bir gün köfte bir gün mantı kilo sorunun yok sanırım
Sağolasın canım sanada hayırlı cumalar :)Selamlar hanimlar.hayirli cumalar.
Hııı tabi tatlıbikaz seniTehdit etmedim sevdim
Bir uye var bana saldiriyor bas harfi ş acaba kim kimNoruyonuz bakimmm
şehnaz? Kim ki bilmiyorum benBir uye var bana saldiriyor bas harfi ş acaba kim kim
Bak bak nasilda tanimamazliga getiriyi sohbetişehnaz? Kim ki bilmiyorum ben
Harbim sen moda yarismasina degil yemek yarismaaina degil guzellik yarismasina katil hahahaha niye oldugunu buradan yazamam :)Noruyonuz bakimmm
Saçlarımı rahat birak bitli margarinHarbim sen moda yarismasina degil yemek yarismaaina degil guzellik yarismasina katil hahahaha niye oldugunu buradan yazamam :)
tam tersini yapmanı tavsiye ederim tatlım..Yok yok akşam yemeklerini sıkı tutuyorum gündüz akşama kadar aç kalınca akşamda fena yiyorum be canım :)
Bu benim dengeli halim ama obur turlu dengeleyemiyorum ki canimtam tersini yapmanı tavsiye ederim tatlım..
O saclar kimde var beeeeeeSaçlarımı rahat birak bitli margarin
Hemşomun saçlarını rahat bırakO saclar kimde var beeeeee
O saclari kuruttugunda ki sekli..
Senin gibi saclarim olsun sana borcum olsun hahaha
Margam katılım çok muMerakla bekliyoruzBasvuru icin son bir hafta !
Cok ablacim az degil :)Margam katılım çok muMerakla bekliyoruz
O da benim bitlerimi rahat biraksin hihHemşomun saçlarını rahat bırak