- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.121
Kalabaliksiniz canim :) aaaa yarismadan cekilmekte neymissssKaç kişi var acaba? Son dakika yarışmadan çekilsem mi ne yapsam ya, kendimi beğenmedim bakınca şimdi :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalabaliksiniz canim :) aaaa yarismadan cekilmekte neymissssKaç kişi var acaba? Son dakika yarışmadan çekilsem mi ne yapsam ya, kendimi beğenmedim bakınca şimdi :/
Kim bilir nasıl şık hanımlar çıkacak :)Kalabaliksiniz canim :) aaaa yarismadan cekilmekte neymissss
Ben de şu an aynı düşüncelerdeyim:)Kaç kişi var acaba? Son dakika yarışmadan çekilsem mi ne yapsam ya, kendimi beğenmedim bakınca şimdi :/
Bekleyip gorecegizKim bilir nasıl şık hanımlar çıkacak :)
Ne güzel açıklamışsın Margam:))Bekleyip gorecegiz
Son bir kez daha gozden gecireyim herseyi :)
Kurallar kati :) sizlerdeb ricam
Kendini belli edeni
"Ay oy sayim su kadar olmus" , oy alanlarin arasindan hic oy almamissa ve" ay ben oy alamadim hic " diyenleri kibleyin..
Gerekli uyariyi yaptiktan sonra ayni harekeri bir kere daha yaparaa yariamadab diskalife edilecektir.
Duyurulur..
Ne güzel açıklamışsın Margam:))
Ben de kendi adıma çok teşekkür ederim Margam Ben kipleme görevimi yaparım kendini belli edici bir yorumdaOyle ama bunu burda yazayim , oylama topiginde her bir mesaji takipteyim ..
Illa birinin bildirmesine de gerek yok , belli edici bir hareket gorursem kendim mudahale edecegim..
Ayrica oy verenler sizler hakkinda igneleyici kirici vs gibi yorumlarda bulunurlarsa gerekli uyarilar yapilacaktir bilginize..
Emegee saygim sonsuz..
Her biriniz ayri ayri ozendiniz
Tekrar tekrar tesekkur ederimmmmm hepinizeeeee
Duyarli uye ya yerim seni :)Ben de kendi adıma çok teşekkür ederim Margam Ben kipleme görevimi yaparım kendini belli edici bir yorumda
Aa sende mi katildin kizz,bu defa baya katilim olmusKaç kişi var acaba? Son dakika yarışmadan çekilsem mi ne yapsam ya, kendimi beğenmedim bakınca şimdi :/
Duyarli uye ya yerim seni :)
Sen de katıldın mı HarbimAa sende mi katildin kizz,bu defa baya katilim olmus
Sen yine katilmadin ama biliyorsun demiAa sende mi katildin kizz,bu defa baya katilim olmus
Mıhteşem güzelligimle sizi ezmek istemedim,katilmadim o yüzdenSen de katıldın mı Harbim
Biliyosun neden katilmadigimi minnosSen yine katilmadin ama biliyorsun demi
Tamam canimmmBen şimdilik kaçtım, görüşürüz
Saclardan dolayi dimiMıhteşem güzelligimle sizi ezmek istemedim,katilmadim o yüzden
Biliyosun neden katilmadigimi minnos
Saclardan dolayi dimi
Ahahahahahhahah
Evet :)Aa sende mi katildin kizz,bu defa baya katilim olmus
Oyyu benim guzel sacla 10 numara sac tellimmmmm nuriyemmm
Saatler kaldı hepinizi didikliycezzz hepiniziiiEvet :)