- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.041
Hahaha :)Aaaa şimdiden karnım ağrıyor
Oy geldikce daha da agrir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha :)Aaaa şimdiden karnım ağrıyor
Güzel bi heyecan ilk kez bi yarışmaya katılıyorum Yarışmacı arkadaşlara başarılarHahaha :)
Oy geldikce daha da agrir :)
EvetSende mi katildin kizzz
Erken gidiyorsun bu aksam kuzum :)Hayırlı geceler kızlar
Güzel bi heyecan ilk kez bi yarışmaya katılıyorum Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Hiç napim sıkılıyorum sen napiyon margellamArbisim napiyon :)
Huhh huuuu
Evet evet herşeyin ilki heyecanlı oluyorIlk katilinca daha bi heyecanli oluyor sanirimmm
:)
Gece gece nutellaya verdim kendimi
Napiyim nuriyem :) gazete okuyacagim bendeHiç napim sıkılıyorum sen napiyon margellam
Huhh huuuu
Afiyet bal seker olsun :)Evet evet herşeyin ilki heyecanlı oluyor
Bende çocuklara yapdıydım bisküvili pasta yiyorum
Bu saatte ne gazetesi ayol haydar dümen köşesi mi okuycan yoksaNapiyim nuriyem :) gazete okuyacagim bende
Bu saatte ne gazetesi ayol haydar dümen köşesi mi okuycan yoksa
Pinkoya deki marga sana kusmus..Bu saatte ne gazetesi ayol haydar dümen köşesi mi okuycan yoksa
Iyyy çok sıkıcı ben hep haydar dümenle,aldatan kadınların itiraflarını okuyorum Abbooowwww diye diyeYok ya spor sayfasi magazin bir de siyaset o kadar :)
Hayır katılmadım bundan sonraki hedefim oAfiyet bal seker olsun :)
Yemek yarismasina da katildin mi hic :)
Bende küsüm zaten margamPinkoya deki marga sana kusmus..
Kocasi izne ayrildigindan beri beni ihmal etti..
Senle de mi ilgilenmiyorBende küsüm zaten margam
Bi ara sıf o yüzden hergün gazete alıyordum işe giderken hala varmı yaaaa hayretDoğru o adam ölmeden bu köşe bitmezIyyy çok sıkıcı ben hep haydar dümenle,aldatan kadınların itiraflarını okuyorum Abbooowwww diye diye
Kesinlikle katil :)Hayır katılmadım bundan sonraki hedefim o