- 12 Şubat 2015
- 6.515
- 15.856
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.001
ben tanıyorum kıeeBeni tanıyan tanımayan herkes tahmin etmiş, bu ne iş a kardeşler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tanıyorum kıeeBeni tanıyan tanımayan herkes tahmin etmiş, bu ne iş a kardeşler?
bız saksı degılızz degılızzzTüm arkadaşları tebrik ediyorum ,19 numaraya oy vermiştim...1. Olmuş @kremsokola ,Hemde 7. Takımdan grup Arkadaşımmış...çok mutlu oldum
Nerden tanıyon kız?ben tanıyorum kıee
dıyet topıgındenNerden tanıyon kız?
Onu demiyorum ki, fizik olarakdıyet topıgınden
sıkı poposun bırakta tahmın edımm bundan sonra sende benı tahmınn etttOnu demiyorum ki, fizik olarak
Tamam, diğer yarışmada bilcem senisıkı poposun bırakta tahmın edımm bundan sonra sende benı tahmınn ettt
bilemedim seni daha seksi bir hatun bekliyordum :))Niye ki?
bendim o :)) fizigin çok iyiymiş bu arada :)Bu arada yorum yapan arkadaşlar benim için ayakkabılar uyumsuz demişti, kesinlikle katılıyorum. Burda ayakkabı kıtlığım olduğu için ve çok ani bir kararla yarışmaya katıldığım için bu seferlik böyle oldu. Keşke babetlerimi giyseydim diyorum, daha uyumlu olurdu.
Hehe, seksiyimdir de tesettürlü olduğum için öyle her yerde seksi pozlarımı paylaşamıyorum, bilen bilir amabilemedim seni daha seksi bir hatun bekliyordum :))
bendim o :)) fizigin çok iyiymiş bu arada :)
hiç görmedim di seni ama paylaşımlarından zevkinden belli :))Hehe, seksiyimdir de tesettürlü olduğum için öyle her yerde seksi pozlarımı paylaşamıyorum, bilen bilir ama
Rica ederim canımhiç görmedim di seni ama paylaşımlarından zevkinden belli :))
bu arada bana vermişsin oyunu teşekkür ederim :)
Ben size kazanmanın yolunu gösterdimPro kart hediyemizde var
kizzz ofliii nedinnn bende 9 oy almisim kiramadim seytanin bacağuniiiEnemm oylama bitmişş şükürler olsun birinci olmuşummm....Teşekkür ederim kızlar bana birinciliği kazandırdığınızz için...Sondan birinci olmak harika bir duygu.. baştan birinci olan arkadaşıda tebrik ederimm..
Evett yaaa.. şeytanın bacağı kalın çıktı kırılmıyorr.. 1 oy kız bir oy o nee baaa..kizzz ofliii nedinnn bende 9 oy almisim kiramadim seytanin bacağuniii
hahahahah kiz bacagi kalinda guzel laf haa senin elbisen vardi dimiEvett yaaa.. şeytanın bacağı kalın çıktı kırılmıyorr.. 1 oy kız bir oy o nee baaa..
Hımmm bu sensinn dimekk çıtır hatunn..
Elbise güzell ama ben tarz olamıyorumm olcemmhahahahah kiz bacagi kalinda guzel laf haa senin elbisen vardi dimi
Ama o elbiseyi cok seven cikti benim okudugumdan hatirladigim. ben 1 numarayi begenmistim.Tabi kiz diskaligiye olunca daha kullanamadim oyumu
kim kiz buHımmm bu sensinn dimekk çıtır hatunn..