En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
bana oy veren @Tikkabilla @siyahbeyaz2012 @kuvakvakvak @2KediAnnesi teşekkür ederim.bende ilk defa kendime oy verdim :)) kolyemi abartılı bulanlar olmuş ama internette bir çok kombin de bu tarz taşlı kolye görebilirsiniz doğrusu ben nette gördüğüm için değil süsü sevdiğim için takıyorum :)) ayakkabılarım beğenilmedi ama o kadar rahatlar ki en sevdiğim ayakkabılarım arasında yerlerini aldılar.

Bu arada yorum yapan arkadaşlar benim için ayakkabılar uyumsuz demişti, kesinlikle katılıyorum. Burda ayakkabı kıtlığım olduğu için ve çok ani bir kararla yarışmaya katıldığım için bu seferlik böyle oldu. Keşke babetlerimi giyseydim diyorum, daha uyumlu olurdu.

bana oy veren .. benı begenıp baskasına oy veren .. :KK70: herkese tskler
suan nıkını unuttugum bı arkadas allah kaderını guzel etsın demıstı aminn guzel dıleklerınız ıcın tskler
hepınıze ayrı ayır tsklerrr
1 numarayı tebrık edıyorummm
ayrıca 19 numarayıdaa

Bu arada yorum yapan arkadaşlar benim için ayakkabılar uyumsuz demişti, kesinlikle katılıyorum. Burda ayakkabı kıtlığım olduğu için ve çok ani bir kararla yarışmaya katıldığım için bu seferlik böyle oldu. Keşke babetlerimi giyseydim diyorum, daha uyumlu olurdu.
senı tahmın etmıstım tikka :KK70:

X