- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.407
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende katılcaktım, hatta kafıldım da ama sutlandımben bu yarışmaya katılcaktım
1 mayis aksami yeni yarismamiz baslayacakben bu yarışmaya katılcaktım
kusura bakmayın margarikotin.. yaptığım kısacık tek bir yoruma; tersten anlayıp onca olumsuz yanıttan sonra şakayı gerçekten farkedemedim.. ki ben bunu bile beklemiyordum.. alındım doğrusu.. lakin yanlış anladığım tek bir yorum ortada bu nedenle özürlerimi sunuyorum sayın kakao ve ben nickli üye..
O albümü görmek istiyorum
Tmm hatırlatırım ama
Birdahaki yarışmaya daha iddalı geliyorum
Gorme zaten pinoli bosverBen tersini görmedim ama ilk günlerde bir erkek üye dadanmıştı bana. Siz yöneticisiniz sanırım dedim. O da evet buyurun dedi. Durumu anlattım. Ama anlatırken te böyleydim ben. 10 saniye sonra yoktu üye
marga şimdi aklıma geldi. artık, ellerinde katılanlar tarih ve kk yazısı tutuyorlarBence makyaj konusunda konsept olarak kadinlarin en zorluk cektigi ve farkli farkli cekimleri olan eyeliner ve rimel konsepti yapin derim :)
Kimi kalin ceker kimi ince ceker kimi ucunu yukariya dogru ceker..
En guzel eyeliner cekeni secelim yaaa :)
Hanimlarda o goz yapisi modellerine gore begendiklerine oy versinler
Iyi olurdu..
Hayaller hayaller :)
Hiç sorma canım ya ama ben 5 yıldır çalışmıyorum ofis şıklığı falan anlamamAliskanlik yapiyor dimi nazim :)
marga şimdi aklıma geldi. artık, ellerinde katılanlar tarih ve kk yazısı tutuyorlar
peki bunda nolacak. gözün neresine konacak yazı:) kaldım bunu düşününce
marga şimdi aklıma geldi. artık, ellerinde katılanlar tarih ve kk yazısı tutuyorlar
peki bunda nolacak. gözün neresine konacak yazı:) kaldım bunu düşününce
bunumu yapıştıracaklar gözlerine. sonrada kk yazacaklar.
bunumu yapıştıracaklar gözlerine. sonrada kk yazacaklar.
Kucuk cocuklara makyaj yapilinca sus olsun diye kenarlara yapistirirlar ya onun gibi stikers iste :)bunumu yapıştıracaklar gözlerine. sonrada kk yazacaklar.
Selam canimmm :)Selaaammm
evet. yani böyle olmak durumunda. yüzlerini biz görelim.:)Kucuk cocuklara makyaj yapilinca sus olsun diye kenarlara yapistirirlar ya onun gibi stikers iste :)
Eger olmaz derseniz
Kagidi yazsinlar :)
Sonra biz gorelim bizim onayimizdan gecsin ama oylamada sadece gozleri gosterelim buda olabilir..
Hiç sorma canım ya ama ben 5 yıldır çalışmıyorum ofis şıklığı falan anlamam
Bence de en mantiklisi bu. Sen yuzlerini ve kagitlari gor.evet. yani böyle olmak durumunda. yüzlerini biz görelim.:)
yüzden çekerler. bana özelden yollarlar yazıyla. onaydan sonra katılırlar
Naber margamSelam canimmm :)