- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ben hiç sevmem o yüzden online beni kesiyorBen alisveris yapnaktan hic hoslanmiyorum..
Kafamda belirlerim ilk gordugumu hemen alirim..
Giy cikar magaza magaza gezin yoruyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hiç sevmem o yüzden online beni kesiyorBen alisveris yapnaktan hic hoslanmiyorum..
Aynen, en güzeli :)ben hiç sevmem o yüzden online beni kesiyor
Ben alisveris yapnaktan hic hoslanmiyorum..
ben hiç sevmem o yüzden online beni kesiyor
Hahaha oda vardi tabi unutmusummben hiç sevmem o yüzden online beni kesiyor
pinoli oyunu kullandınmıFizik uygunsa güzel tabi de ama benim gibi alt beden ayrı üst beden ayrıysa ne yazık ki olmuyor Ben bir ayakkabı almak istesem mesela hayatta netten alamam. Kürek gibi ayaklarım var çünkü
Yok daha karar veremedim. Tarz olarak beni pek yansıtmıyorlar. Ama 19 numaranın fiziğine bittim. Sapık mıyım ne Bir de tayt giymiş ya. Benim en sevdiğim kıyafettir taytpinoli oyunu kullandınmı
ben giyemiyorumki çırpı gibi bacaklarım alt kısmı..yada boru paçaya alıştığım için..Yok daha karar veremedim. Tarz olarak beni pek yansıtmıyorlar. Ama 19 numaranın fiziğine bittim. Sapık mıyım ne Bir de tayt giymiş ya. Benim en sevdiğim kıyafettir tayt
Alışkanlıkla alakalı bence. Yoksa ince bacaklara daha çok yakıştırıyorum ben taytı.ben giyemiyorumki çırpı gibi bacaklarım alt kısmı..yada boru paçaya alıştığım için..