- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kuralları biliyorum
Herkese tek tek yorumlayacağımmmmmmm sabırsızlanıyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuralları biliyorum
evt guzel hepsıbende 7 numeroya verdim oyumu ama cook begendigim kombinler vardı
Hadi bakalım yorumları bekliyoruzHerkese tek tek yorumlayacağımmmmmmm sabırsızlanıyorummmm
Mesela hangileri?bende 7 numeroya verdim oyumu ama cook begendigim kombinler vardı
meselaaaaMesela hangileri?
Cook secenek varr:))))ay çok kararsızım 2 seçenek arasında kaldım
ayne tatlibikiz iki seçeneği çok beğendim ama bakalımCook secenek varr:))))
Ben de 1 numaranın ceketine bayıldımmmm. Vena sanırım. Yarın bir bakayım. 19 numaranın da fizik süper gerçektenmeselaaaa
1 numaranın ceketini cok begendim converse yerine stiletto olabilirmiş
4 numaranın elbiseyi begendim ama kolyeyle kot ceketini olduramadım
5 numara cok sık ama renkli bişeyler aradım
8 numaranın ayakkabılara bittim bol baca yerine skinny olsaymıs
12 numarayı ayakabısını ve kotundaki tasları dısında begendim
14 numarayıda begendim genel goruntu olarak
18 numaranın ombin guzel farklı bir spor ayaabı istedim
19 numaranın fizigide cok guzel ama ayakabıları yakıstıramadım ama tek basına cok guzel
Evet vena :)Ben de 1 numaranın ceketine bayıldımmmm. Vena sanırım. Yarın bir bakayım. 19 numaranın da fizik süper gerçekten
Bu bahar gibi ceketler de çok moda bu sene. Ben başka bir markanın beğenmiştim ama bunun 2 katı fiyatı vardı. Ben de bir şeyi beğendim mi indirime girsin de alayım diye beklerim. Mağazaya gider gelirim kene gibi Ama bunun fiyatı da iyiymiş.Evet vena :)
Bu bahar gibi ceketler de çok moda bu sene. Ben başka bir markanın beğenmiştim ama bunun 2 katı fiyatı vardı. Ben de bir şeyi beğendim mi indirime girsin de alayım diye beklerim. Mağazaya gider gelirim kene gibi Ama bunun fiyatı da iyiymiş.