- 20 Temmuz 2012
- 701
- 640
- 333
- Konu Sahibi Huy Meselesi
O poponun 7 kati büyüğü bende var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O poponun 7 kati büyüğü bende var
Nerede hesaplar ad soyadla alınmış. :/ ben verilen oylarda öyle bir şey göremedim.
Nerede hesaplar ad soyadla alınmış. :/ ben verilen oylarda öyle bir şey göremedim.
listede oy verenlerin sayısı olan yere tıkladığınızda o kişiye oy verenlerin nickleri yazar.Bende goremedim
Yarışma açılmış,herkese başarılar.birde su var oy toplamak isteyen tanıdıgına akrabasına der uye ol oy ver farklı yerlerden uye olunur bugun uye olup oy verildi diye suclama yapılmaz tabi bilmiyorum yonetim ne sekilde inceleme yapıyor bu tarz konualarda
bencede yüzler kapatılmalıBence de yüzler gözükmemeli. Şahsen sempati duyduğum kişiye basarım oyu yüzden tanısam.
hatta benim açtığım evlilik teklifi yarışmasında bir üyede diskalifiye olmuştu..
Yarışma açılmış,herkese başarılar.
bu iğrenç cinayet yüzünden kafa gitti. bakmamışım konuya.
eskilerden hatırlıyorum, bu tarz oylamalarda diskalifiye oluyordu.. yani oylama oluyor ve aynı anda üye olanlar aynı kişiye veriliyor. herşey ortada. bence diskalifiye sebebi.
öyle bir yarışma mı vardı ?
kendine mi evlenme teklifi etti naptı
evet. gelinlik bölümünde. ödülde müthiş bir gelinlikte. yabancı marka.öyle bir yarışma mı vardı ?
kendine mi evlenme teklifi etti naptı
aynen oyle marg..mune ne dıyor pekı ?Kesinlikle.
Benimde kararım da bu yönden yana..
Geri kalan yarışmacılara çok büyük haksızlıktır bu..
Yarışmacının diskalifiye olması gerektiğini düşünmekteyim..
Bu yarışma için günlerce hazırlık yapan var..
Resim çekme aşamasında, tekrar tekrar deneyenler mi dersin, kağıdı unutup bir daha giyinenler mi dersin..
Bunların hepsi emek. Ve bu emek boşa gitmemeli..
benim ablam bile üye olup gelmedi ne güzel bir oy bir oydur demedikşimdi şöyle düşünelim,o zaman bazı yarışmacılar toplasın eşini dostunu üye yapıp kendine oy kullandırsın. olacak şeymi bu. haksızlık değilmi.
kesınlıkle daha adıl olacaktır.bencede yüzler kapatılmalı
aynen oyle marg..mune ne dıyor pekı ?
kesınlıkle daha adıl olacaktır.