• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
birde su var oy toplamak isteyen tanıdıgına akrabasına der uye ol oy ver farklı yerlerden uye olunur bugun uye olup oy verildi diye suclama yapılmaz tabi bilmiyorum yonetim ne sekilde inceleme yapıyor bu tarz konualarda
Yarışma açılmış,herkese başarılar.
bu iğrenç cinayet yüzünden kafa gitti. bakmamışım konuya.
eskilerden hatırlıyorum, bu tarz oylamalarda diskalifiye oluyordu.. yani oylama oluyor ve aynı anda üye olanlar aynı kişiye veriliyor. herşey ortada. bence diskalifiye sebebi.

şimdi şöyle düşünelim,o zaman bazı yarışmacılar toplasın eşini dostunu üye yapıp kendine oy kullandırsın. olacak şeymi bu. haksızlık değilmi.

Yarışma açılmış,herkese başarılar.
bu iğrenç cinayet yüzünden kafa gitti. bakmamışım konuya.
eskilerden hatırlıyorum, bu tarz oylamalarda diskalifiye oluyordu.. yani oylama oluyor ve aynı anda üye olanlar aynı kişiye veriliyor. herşey ortada. bence diskalifiye sebebi.

Kesinlikle.
Benimde kararım da bu yönden yana..
Geri kalan yarışmacılara çok büyük haksızlıktır bu..
Yarışmacının diskalifiye olması gerektiğini düşünmekteyim..

Bu yarışma için günlerce hazırlık yapan var..
Resim çekme aşamasında, tekrar tekrar deneyenler mi dersin, kağıdı unutup bir daha giyinenler mi dersin..
Bunların hepsi emek. Ve bu emek boşa gitmemeli..

Kesinlikle.
Benimde kararım da bu yönden yana..
Geri kalan yarışmacılara çok büyük haksızlıktır bu..
Yarışmacının diskalifiye olması gerektiğini düşünmekteyim..

Bu yarışma için günlerce hazırlık yapan var..
Resim çekme aşamasında, tekrar tekrar deneyenler mi dersin, kağıdı unutup bir daha giyinenler mi dersin..
Bunların hepsi emek. Ve bu emek boşa gitmemeli..
aynen oyle marg..mune ne dıyor pekı ?

Back
X