- 20 Mart 2008
- 141.362
- 212.700
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ablam benim yaaaŞurada eğlenmek amaçlı katılıyoruz,neden bu kadar ciddiye alınırki yani.
İster birinci olayım,ister sonuncu hiç önemli değil,ben işin eğlence tarafındayım,hemde bu kadar genç kardeşlerim varken bu yaşta katılmak bile keyif veriyor bana ..
Oyy ben de gördüm şimdi, inşallah yanılıyoruzdur. Çünkü gerek yok böyle bişeye yaSu an şoka girdim hakikaten.
Ad soyad kombiniyle acilmis tüm nickler.
Bence de tesadüf değil ..
Olmasın di mi ya, bu kadar emek verilmiş bi yarışmaya yakışmıyor.Burda da mi polemik olucak yoksa
Hic yakistiramadim
evt esıtlık olmalı .. en bastan berı bende boyle dusunuyorum bende herkes ıcın aynı sekılde olsa sankı daha ıyı olur benım fıkrım de bu yonde...tabı kararYüzlerin gözükmesi zaten etik değil üstüne bir de nick paylaşımını çok ayıp buldum.
Arkadaşına verenler yüzünden de adilane bir oylama göremeyiyorum umarım ben yanılıyorumdur
Oyy ben de gördüm şimdi, inşallah yanılıyoruzdur. Çünkü gerek yok böyle bişeye ya
Su an şoka girdim hakikaten.
Ad soyad kombiniyle acilmis tüm nickler.
Bence de tesadüf değil ..
Olmasın di mi ya, bu kadar emek verilmiş bi yarışmaya yakışmıyor.
Ben o kadar inceleyemedim ama zaten gereksiz bi hareket eğer böyle bişey yapılmışsa. Nereye kadar feyk hesap açabilirsin kiÇıkış saatleri de hemen hemen birbirine çok yakın..
oy verenlerin ıp aynıysa oy verdikleri yarısmacınında sucu olmayabilir aslında..bunu kanıtlamak kendisi yaptım demedikce ve ıpler ortusmedikce zor gibiEvet bende gördüm
ıp adreslerinden anlaşılır bakalım aynı kişiler mi değil mi ..
Ben o kadar inceleyemedim ama zaten gereksiz bi hareket eğer böyle bişey yapılmışsa. Nereye kadar feyk hesap açabilirsin ki
her an bı olay .. tam tarz yarısması olduOy verenleri fake hesap mı değil mi diye merakla beklemedeyim şuan :)
oy verenlerin ıp aynıysa oy verdikleri yarısmacınında sucu olmayabilir aslında..bunu kanıtlamak kendisi yaptım demedikce ve ıpler ortusmedikce zor gibi
İşte bu da var, ya yarışmacının bi suçu yoksa...oy verenlerin ıp aynıysa oy verdikleri yarısmacınında sucu olmayabilir aslında..bunu kanıtlamak kendisi yaptım demedikce ve ıpler ortusmedikce zor gibi
İşte bu da var, ya yarışmacının bi suçu yoksa...
birde su var oy toplamak isteyen tanıdıgına akrabasına der uye ol oy ver farklı yerlerden uye olunur bugun uye olup oy verildi diye suclama yapılmaz tabi bilmiyorum yonetim ne sekilde inceleme yapıyor bu tarz konualardaOrası öyle tabi..
Bakalım göreceğiz işin aslı neymiş..
evt farklı pc lerden oy verende olur tanıdıgına .. aynı pcden yapanda bence..yapanda yaptım demez herkımsebirde su var oy toplamak isteyen tanıdıgına akrabasına der uye ol oy ver farklı yerlerden uye olunur bugun uye olup oy verildi diye suclama yapılmaz tabi bilmiyorum yonetim ne sekilde inceleme yapıyor bu tarz konualarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?