En Tanışılmak İstenen KK Üyesi

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi

• Ankete Katılan
    153
  • Anket Kapalı .

eLmayRa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
36.900
6.945
248
Oylamalar 29 Aralık 2013 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

oyum Elmayra :34: eh bu anket sonuçlarından sonra bi tanışma merasimi olur heralde :52:

Mune:1:Bazen ciddi(:47:), bazen komik (:15:)bazen eli maşalı( :4:)bazen pambık gibi (:48:) reelde bu sıfatların hepsini kendinde nasıl topluyor çok merak ediyorum:9:

tanışmak istediğim çok kişi var aslında ama en merak ettiğim üye listede değil

Biliyorum hepinizin en çok tanışmak istediği üye benim :52: Sırf diğer adayların şansı olsun diye benim adım yok ankette:52:

Aday göstermedim ama oylamaya katılıyorum :17:

vee

ElmayRa diyorum:12:

Çok üzgünüm ki, KK'nın Enlerine isim gönderme fırsatım olmadı :( Siteyi takip edemediğim için gönderemedim. Eğer buraya isim gönderme hakkım olsaydı, serotonin i yazardım.Ve Chucky'i .
İkisi de sohbetini ve farklı bakış açılarını sevdiğim, cesur, dolu karakterler . Onlarla sıcacık kahvelerimizi yudumlarken sohbet dehşet güzel olurdu bence :16:

Office oyum sana
Isindigim birkac uyeden birisin. :34:
Buralara gelecektin, geldiginde haber ver, tanisiriz belki. :1:

bir kaç kişi var ama içlerin en baskın olan elmeyra..:54::54::54:

okypete diyorum..zaman bulursak tanisiriz:17:

Son düzenleme:
Elmayra olarak mı elmeyra olarak mı :60:

orada ki ''a''nın yada ''e'' nin yanlış yazılması seni çok mutlu etti sanırım..senin adın yazsaydı emin ol seni seçerdim tanışmak için..emeyra'ya söyleyelimde imla hatalarını düzelten kk ''en''lerinide seçelim..

Back