En son ne zaman ağladınız ?

dün gece :gitme:
eşim çok geç gelecekti,bende evde düğün videoma bakındım :1shok:
özellikle evden çıkışım annem babam mafoldumben dayanamam ben onlara...canlarım benim... :asigim:
sonra evet deyişlerimiz... Şeniz
sonra vur patlasın çal oynasın,teeeey teeey döktürmüşüz kaydirigubbakcemile2
önce ağladım sonra güldüm senağlama delikafadulden
karmakarışık oldum yalnız başıma :1no2:
zor ağlayan biriyim aslında,kına gecemde bile göbekleri çatladı ağlatcaz gelini diye ama,ağlamayan ben... mafoldumben
evlendim daha mı sulugöz oldum anlamadım senağlama
ama iyi geldi
:kedi:

a.s.

dün gece, bugün, her an sürekli gözyaşlarım hazır zaten... asker yoluu bekleemeek zor derlerdi de bu denli olduğunu bilmezdimm mafoldumben

baya oluo aglamayalı aslında cok duygusalımdır. ama ara ara oluo herseyden sıkıldıgımda herseyın bunaltıggında tas kesılıyorum ve tıkanıorum boyle anlardn bırındeyım galıbaaa

çok sık ağlayan sızlayan bir insan değilim en sonda gecen sene 22 nisanda dedemi kaybettiğimde dünyam yıkıldı sankı ogunden buyana aklıma geldikce ağlarım onun oturgu kosesini görünce bi eşyasını yada onun adı bile gecmesi yetiyo bazen nekadar çok seviyomuşum insan kaybetmeden anlıyamıyo bazı şeyleri ne yazıkkı keşke daha daha çok vakit geçirmiş olsaydık seninle şimdi sadece rüyalarımda göruyorum senı offf offff.....

arkadaslar agıt agıdı getırıor anladım
Allah korusun cok buyuk bır sorun olmadıkca ben agladıgım zaman duygusal bısey ıcın, aglancak bıseylerde gelıyor pesınden

akşam haberlerini izlerken ağladım
yarın 17 ağustos
gölcük depreminin üstünden 10 yıl geçti
bütün haberler 10 yıl öncesi haberleri kayıpları depremzedelerini gösterirken gözyaşlarımı tutamadım
bir anne oğlunu tam üç yıl boyunca aramış ve en sonunda mezarları açıp bakmışlar ve öyle bulmuş
bunun gibi bir çok acı hikaye dinledim içim acıdı gerçekten

Son düzenleme:
bu gece ağladım...Bir daha onu göremeyecek, dokunamayacak, sarılamayacak yada onun sesini duyamayacak olmanın verdiği özlemle ağladım.benim parmağıma değil bir yabancının eline taktığı söz yüzüğünün varlığından dolayı ağladım.hayallerimi artık bir başkası yaşıyor...

en son Atatürk'ün Çanakkale Bigalı köyündeki evine gittik, orada ağladım...
ev bulunduğu sokağın sonunda ve yol boyunca tüm evlerde Türk Bayrağı asılıydı...
manzara beni çok duygulandırdı...
eve girdiğimde o atmosferi solurken sarsıla sarsıla, içimi çeke çeke ağladım...
buna bir çok şey etkendi... bir kaç saatte kendime gelemedim...

Back
X