En son ne zaman ağladınız ?

Dün akşam ağladım. Sokak hayvanları için bahçeye su koyuyoruz. Bir de kimsenin göz zevki rahatsız olmasın diye dekoratif kaplar aldık onları kullanıyoruz. Girişteki amca şikayet etmiş. Çok şaşırdım, çünkü kendi kızı binada köpek besliyordu. Maalesef komşular attırdılar. Yani hayvansever bir amca. Ama intikam almak istemiş, öyle dedi. Gerçi intikamı sokaktaki hayvanlardan aldığının farkında değildi Iyyy yine sinirim bozuldu.

üç gün önce gece.. erkek arkadaşım askerde de..bazen yokluğu vuruyor

Son düzenleme:
Birkaç gün önce, 7 yıllık sevgilimin başkasıyla nişanlanmasının yasını tutuyordum.
Bir yandan da aptallığıma dem vuruyordum.

çarşamba günü ağladım
erkek arkadaşımla kavga etmiştik

son 1 aydır hemen hemen hergün ağlıyorum erkek arkadaşımla ayrıldık çok zoruma gitti(yeni yeni kendimi toparlıyorum

neredeyse 9 aydır ağlamıyorum,
en son hatırladığım çok sevdiğim kişi için ağlamıştım deli etmişti beni hırsımdan gözyaşlarımı tutamamıştım.

dün gece ağladım hemde saatlerce ailevi problerim olduğu için ALLAH kimseyi ailevi problemlerse sınamasın

1 2 saat önce sevgilimin yaptığı jest e ağladım. Mutluluktan ağlatsın rabbim herzaman

Az önce ağlayacaktım bişey oldu unuttum
bu ara çok dengesizim hormonlardan

Benim son 1.5 yıldır herşeye gözlerim dolar, müsayitsem yalnızsam ağlarım. En yakınlarımın yanında bile ağlamaktan hoşlanmam. Ama yalnız yaşadığım için bol bol ağlayacak vaktim oluyor:) Artık ağlamak için sebeb olmasına gerek yok, her an ağlama potansiyelim var ztn. 1.5 yıldır eşimle kavuşamıyoruzda fazla duygusalım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…