En son ne zaman ağladınız ?

en son bugun agladım...hep aglıyorum ztn.(( terkedildim sözlüm beni terketti...acımadan bıraktı gitti...yanlıs anlasılmalar yuzunden..üstüne bide beni hiç dinlemeden (

2 gun once hemde iç çeke çeke,,,nıye her b.k benı buluyo dıe,,,,gercı bu aralar herseye aglar oldum,mutfagı temızlerken gecenlerde karıncalırın kırıntı tasımasına agladım yuvalarını dusunuolar dıye,,,sonra bahcemdekı dometesler domates verdı dıe agladım falan :26:

Dün akşam ağladım,eşime sarılıp hemde hüngür foşur içim katıldı ağlarken.K.valide yüzünden

Kolay Kolay Ağlamam..
Hatırlayamadım Bile..

Dün ağladım hıçkıra hıçkıra.Şimdi gözümden yaş akmıyor belki ama her an ağlıyorum içten içe

atanmak Bu sene de hayal oldu.. şu an itiBariyle ağlamaya Başliyorum.. nedir Bendeki Bu Bahtsızlık allahımmm.. gecen yıl sınav iptal olmasa atanmıstım şimdiye.. Bugünse gecen yıldan daha da Beter geçti.. elden Bişey gelmiyor umutlarım yerle Bir.. yardım et allahımm..

biraz önce gözlerim kızarana kadar ağladım

kardeş nasip kısmet:S bn 15 ayımı verdim sınava.. ama hala yerleşmeyi beklyorum:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…