En son ne zaman ağladınız ?

1 hafta önce sevgilimi bırakmıştım o gün hiç üzülmedim ama gece olunca hep ağladım

ben dün gece:(:(
hoşlandığım kişiyle ilgili problemler yaşıorum çok mutsuzum:(

3gün önce etrafımda kimsenin beni anlamdığını hissettim ve değer verdiklerimi kaybetmeye başladım korkusu...

2 gün önce ......uzun zamandır ağlayamayacak kadar mutlu olduğumu hissettim ve ağlamak için kendimi zorlayınca ağladım.delimiyim neyim:Roflol:

bi hafta önce biten 13 gün boyunca ağladım... sevgilimle ayrılmıştık. ama tekrar beraberiz; ve bugün iyiki seni dilemişim dedi (ben onun dileğiydim :)) tutamadım kendimi sarıldım ağladım :)

benim hemen hemen hergün gözlerim yaşarır bazen hıçkırarak ağlarım bazen sadece bi damla yaş akar gözümden..hepsi aşkımı özledim diye bu ayrılık çok çekilmez oluyo onu çok özlüyorum ama ona söz verdim dün ağlamıcam diye inşallah tutarım sözümü

EN SON 5 MAYIS 2007 DE AĞLADIM.DEĞER VERDİĞİM VE ARADIĞIM TÜM ÖZELLİKLERE SAHİP EVLENME DÜŞÜNCESİ İÇİNDE OLDUĞUM KİŞİDEN AYRILDIĞIM GÜNDÜ... senağlama:çok üzgünüm:

ben de dün gece ağladım, küçük bi hata yaptım diye bana çook kızdı...ben de sinirimden ağladım sanki kendi hiç hata yapmıyor da geçmiş karşıma bana kızıyor

ben en son ablam evlenirken ağladım...ya bilmiyorum değişik bir his, çok duygulandım...zaman bulsam başka şeyler için de ağlicam da ağlayamayacak kadar yoğunum...buna ağliyim barisenağlama

kıyamam size iyiki açmışım bu konuyu sizi daha iyi tanımama vesile oldu bende ağlarım sebebsiz sebebli herşey dokunur sulugözüm ben hatta göz doktorum gözyaşı kuruluğu tespit etti:Roflol::Roflol::Roflol: ve damlayla yaşıyorum sizi seviyorum umarım tüm sıkıntılarınız biter ve mutluluktan ağlarsınız ama ağlamak güzeldir sebeb ne olursa olsun :1hug:

dün gece ağlamadım ama gözlerim doldu ağlamamak için zorladım kendimi ,sakin olmaya çalıştım... sebebine gelince anne olmak için heveslendiğim ve büyük hüsranlara uğradığım şu 1,5 yıl içinde yaşadıklarım ama en çokta bu dönemde kocamın bana yeteri kadar ve hatta zaman zamanda hiç destek olmamasına ağladım...

sessiz kalabalık gbi bir sebepten dolayı iki gün önce ağladım artık ağlamaktan halsiz düştüm walla neden kimse beni anlamıyo acaba

Dün gece bir kaç damla süzülüverdi gözlerimden. Aşkım Bodrumda. Biz hergün görüştüğümüz için bu kısa ayrılık bana çok koydu. Onun ilgisizliği canımı sıktı biraz.. senağlama

aşkımdan uzak olduğum için onu çok öslüyorum en son dün öğlen onla telefonda konuşurken ağlamıştım :(

Back
X