En son market aylık market alişveriş tutarı (2022)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla ben et yemiyorum birde zeytinyağı mı yemeyeyim?500 tl de olsa alırım onu
bende asla vazgeçemediğim kaliteli beyaz peynirim ve kuzu etim makyaj malzemesi almam sigara içmem delimiyim parayı havaya üffleyim alım yiyecekleri daha mantıklı z kuşağı bol,bol havaya üffffffffffffffffffffflüyor salak zzzzzzzzzzzz kuşağı şımarıklar size

Markete gitsem yag 500 dese bile şaşırmam artık fiyatları takip etmek imkansız hesap bile yapmıyorum artık psikolojimiz hepten bozulacak

Aslında kendinizi şartlarsanız bitirmezsiniz mesela örnek 10 tane çikolata aldınız 10 tane bitince tekrar almayın(çocuk istekleri hariç)
Malesef devir birçok şeyden kısmak zorunda bırakıyor bizleri
Biz atıştırmalıkları kıstık. Hemde zararlı Marketten Oreo aldı kızım eve geldik buneo olmuş (32 tl küçük paket)

Markette adım atmak 300 tlden başlıyor zaten toplu alışveriş yapıyoruz daha iyi oluyor stok sever bir aileyiz

Ben yağ kullanmıyorum artık suyla pişiriyorum
Şekeri bayağı oldu çıkartalı.
Bugün de oğlum neden canlıları yiyoruz, tavuğusevelim niye yiyoruz gibi sorular sormaya başladı, eti de eleriz sanırım. Bizim market masrafı anca böyle düşer

Biz atıştırmalıkları kıstık. Hemde zararlı Marketten Oreo aldı kızım eve geldik buneo olmuş (32 tl küçük paket)
Hey maşallah fiyatlara almış başını gidiyor son 1 aydır marketlerden de haberim yok gerçi evden çıkmadığım için
Valla çocuğu olanların Allah yardımcısı olsun onlar için bence geçim daha zor

sigara alkol zaten yok bizde sevmeyiz.makyaj malzemesi de almam.ama serum krem alırım indirimlerden.cilt elden gidince çaresi yok.çaresi daha pahalı estetik çocuğuna kuruyemiş almayıp 2 paket sigara içen pahalı telefon kullanan milletiz biz

700 TL nasıl oluyor yağ zaten oldu 200 TL

Amin gerçekten çocuklulara çok zor. Meyve dayanmıyor. Yeni doğum yapacaklara da Allah kolaylık versin. Bebek arabası, mama sandalyesi, bez.. alınacak gibi fiyatlar değil.

Bence toplu alisveris daha Karlı oluyor.
Ben un şeker pirinç gibi kuru gidaları büyük miktarda alıyorum. Kağıt havlu tuvalet kağıdı deterjan gibi ürünleride mümkün olduğunca çok almaya çalışıyorum , çünkü her markete gitmek demek aslında o an ihtiyaç olarak görmediğim bi sürü ürün almak demek, yani almasamda olur .

amanınn siz de durum daha vahimmişş.yakında yamyamlar gibi evdeki babayı yiyelim anne demesin çocuk?

700 TL nasıl oluyor yağ zaten oldu 200 TL
Her ay yağ almıyorum ki bı 5lt yağ 3 4 ay gidiyor neredeyse kızartma vs pek yapmıyorum dediğim gibi şuan market fiyatlarından haberim yok evden çıkamıyorum ama ben yağı geçen ay almıştım onu da yeni acicam daha iyi ki de öyle almışım zamlar fena valla

Tavuk evet ama evde çocuk varsa et muhakkak alınmalı.Maalesef ülkemizde etin kilosu 100 lira .Çocukların büyüme çağında et yemesi gerekli.Ustelik bir kilo et kime yeter.Ulke bir avuç kişinin rant kapısı

700 TL bildiğimiz 700 mü?

Bu fiyatlarla o kadar az harcama olması imkansiza yakın.
Bir kilo kıyma 140 TL olmuş, 700'e nasıl tamamlıyorsunuz ayı?

Aç kalırsınız, çocuklar dengeli beslenemez o miktarda mutfak harcamasıyla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…