- 10 Ağustos 2009
- 26.147
- 18.314
- 823
- Konu Sahibi Ciceksever0606
-
bende asla vazgeçemediğim kaliteli beyaz peynirim ve kuzu etim makyaj malzemesi almam sigara içmem delimiyim parayı havaya üffleyim alım yiyecekleri daha mantıklı z kuşağı bol,bol havaya üffffffffffffffffffffflüyor salak zzzzzzzzzzzz kuşağı şımarıklar sizevalla ben et yemiyorum birde zeytinyağı mı yemeyeyim?500 tl de olsa alırım onu
Biz atıştırmalıkları kıstık. Hemde zararlıAslında kendinizi şartlarsanız bitirmezsiniz mesela örnek 10 tane çikolata aldınız 10 tane bitince tekrar almayın(çocuk istekleri hariç)
Malesef devir birçok şeyden kısmak zorunda bırakıyor bizleri
valla ben et yemiyorum birde zeytinyağı mı yemeyeyim?500 tl de olsa alırım onu
Benim diğer panik atağm tutuyor.onume gelenr bagriyom .sanki suçlu onlarmis gibiyoo markete gidince de ekşın var.fiyatı uygun bir ürün gördüm mü elmas bulmuş madenci gibi seviniyorumm.stokluyorum
Hey maşallah fiyatlara almış başını gidiyorBiz atıştırmalıkları kıstık. Hemde zararlıMarketten Oreo aldı kızım eve geldik buneo olmuş (32 tl küçük paket)
Onu bende yapıyorum bilhassa temizlik ürünlerindeyoo markete gidince de ekşın var.fiyatı uygun bir ürün gördüm mü elmas bulmuş madenci gibi seviniyorumm.stokluyorum
sigara alkol zaten yok bizde sevmeyiz.makyaj malzemesi de almam.ama serum krem alırım indirimlerden.cilt elden gidince çaresi yok.çaresi daha pahalı estetikbende asla vazgeçemediğim kaliteli beyaz peynirim ve kuzu etim makyaj malzemesi almam sigara içmem delimiyim parayı havaya üffleyim alım yiyecekleri daha mantıklı z kuşağı bol,bol havaya üffffffffffffffffffffflüyor salak zzzzzzzzzzzz kuşağı şımarıklar size
700 TL nasıl oluyor yağ zaten oldu 200 TLBizim en fazla tuttuğu zaman 700 TL iki kişiyiz o da deterjanı bakliyat vs girince öyle oluyor şu ana kadar hiç o kadar alışverişim olmadı şuan market fiyatları ne denli pahalı bilmiyorum da acaba marka falan mı alıyorsunuz?
Amin gerçekten çocuklulara çok zor. Meyve dayanmıyor. Yeni doğum yapacaklara da Allah kolaylık versin. Bebek arabası, mama sandalyesi, bez.. alınacak gibi fiyatlar değil.Hey maşallah fiyatlara almış başını gidiyorson 1 aydır marketlerden de haberim yok gerçi evden çıkmadığım için
Valla çocuğu olanların Allah yardımcısı olsun onlar için bence geçim daha zor
amanınn siz de durum daha vahimmişş.yakında yamyamlar gibi evdeki babayı yiyelim anne demesin çocuk?Ben yağ kullanmıyorum artık suyla pişiriyorum
Şekeri bayağı oldu çıkartalı.
Bugün de oğlum neden canlıları yiyoruz, tavuğusevelim niye yiyoruz gibi sorular sormaya başladı, eti de eleriz sanırım. Bizim market masrafı anca böyle düşer
Her ay yağ almıyorum ki bı 5lt yağ 3 4 ay gidiyor neredeyse kızartma vs pek yapmıyorum dediğim gibi şuan market fiyatlarından haberim yok evden çıkamıyorum ama ben yağı geçen ay almıştım onu da yeni acicam daha iyi ki de öyle almışım zamlar fena valla700 TL nasıl oluyor yağ zaten oldu 200 TL
Bu hafta 10 lusu a101 de 7 kusure düşmüş ne zamandır kızım istiyordu indirime girdigini görünce aliverdim oraya bakın istersenizBiz atıştırmalıkları kıstık. Hemde zararlıMarketten Oreo aldı kızım eve geldik buneo olmuş (32 tl küçük paket)
Tavuk evet ama evde çocuk varsa et muhakkak alınmalı.Maalesef ülkemizde etin kilosu 100 lira .Çocukların büyüme çağında et yemesi gerekli.Ustelik bir kilo et kime yeter.Ulke bir avuç kişinin rant kapısıBen yağ kullanmıyorum artık suyla pişiriyorum
Şekeri bayağı oldu çıkartalı.
Bugün de oğlum neden canlıları yiyoruz, tavuğusevelim niye yiyoruz gibi sorular sormaya başladı, eti de eleriz sanırım. Bizim market masrafı anca böyle düşer
700 TL bildiğimiz 700 mü?Bizim en fazla tuttuğu zaman 700 TL iki kişiyiz o da deterjanı bakliyat vs girince öyle oluyor şu ana kadar hiç o kadar alışverişim olmadı şuan market fiyatları ne denli pahalı bilmiyorum da acaba marka falan mı alıyorsunuz?
Aç kalırsınız, çocuklar dengeli beslenemez o miktarda mutfak harcamasıyla.Merhaba biz 4 kisilik bir aileyiz bugun kredi kartimizdan bir aylik ne kadar market alisverisi yapmisiz hesapladik ve 3250₺ tutmus luks harcamalarimiz yok kasar pastirma abur cubur gibi seyler yok evin en onemli market ihtiyaclarini aliyoruz eșimle sok olduk nasil bu kadar yuksek tuttu diye. Simdi sizlere sorum șu biz bittikce aliyoruz toplu alisveris yapmiyoruz siz nasil yapiyorsunuz toplu yapmak daha mi mantikli? acikcasi market alisverisimi 2000₺ye dusurmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?