- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi Ciceksever0606
-
bizim eve ayçiçek yağı girmezdi.artık onu bile araştırıp zor alır olduk tey teyyyGeçen sene 180 tl 5 lt zeytin yağı alıyordum
Bu sene 370 tl bir teyyy de benden
Toplu alışveriş yapacak kadar kalbimin sağlıklı çalıştığını düşünmüyorumMerhaba biz 4 kisilik bir aileyiz bugun kredi kartimizdan bir aylik ne kadar market alisverisi yapmisiz hesapladik ve 3250₺ tutmus luks harcamalarimiz yok kasar pastirma abur cubur gibi seyler yok evin en onemli market ihtiyaclarini aliyoruz eșimle sok olduk nasil bu kadar yuksek tuttu diye. Simdi sizlere sorum șu biz bittikce aliyoruz toplu alisveris yapmiyoruz siz nasil yapiyorsunuz toplu yapmak daha mi mantikli? acikcasi market alisverisimi 2000₺ye dusurmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
bu konu psikolojimi bozdu gece gece.ben gidiyorum kaynanalı görümceli çekiştirme konularına anacığımmmToplu alışveriş yapacak kadar kalbimin sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum
Porsiyonları küçültüyor zeytin yağını koklamak suretiyle kullanıyoruzbizim eve ayçiçek yağı girmezdi.artık onu bile araştırıp zor alır olduk tey teyyy
Aslında kendinizi şartlarsanız bitirmezsiniz mesela örnek 10 tane çikolata aldınız 10 tane bitince tekrar almayın(çocuk istekleri hariç)Yani soyle Ben eșime evdeki eksik leri soyluyorum o da alip geliyor ama bakiyorum hergun alisveris yapilmis Hani diyorum ki hic toplu yapamadik bi de toplu alalim diyorum eșime o da diyorki biz toplu alirsak erken bitiririz
Merhaba. Bizde 4 kişiyiz. Maaşlar yatınca 2000 TL lik genel bir alışveriş yapıyoruz. Ki erzak, kahvaltılık, deterjan gibi ihtiyaçlar fabrikadan verilmesine rağmen.. Bunun haricinde bittikçe yine alıyoruz. Yani bence 3250 normal gözüküyor şu anki şartlara göre.Merhaba biz 4 kisilik bir aileyiz bugun kredi kartimizdan bir aylik ne kadar market alisverisi yapmisiz hesapladik ve 3250₺ tutmus luks harcamalarimiz yok kasar pastirma abur cubur gibi seyler yok evin en onemli market ihtiyaclarini aliyoruz eșimle sok olduk nasil bu kadar yuksek tuttu diye. Simdi sizlere sorum șu biz bittikce aliyoruz toplu alisveris yapmiyoruz siz nasil yapiyorsunuz toplu yapmak daha mi mantikli? acikcasi market alisverisimi 2000₺ye dusurmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
valla ben et yemiyorum birde zeytinyağı mı yemeyeyim?500 tl de olsa alırım onuPorsiyonları küçültüyor zeytin yağını koklamak suretiyle kullanıyoruz
En az 1 yıl gitmeli teyyyyy
Aynen bizde hep zeytinyağı kullanırdık. Şimdi salataya damlatıyoruzbizim eve ayçiçek yağı girmezdi.artık onu bile araştırıp zor alır olduk tey teyyy
En azından heyecan var onlardabu konu psikolojimi bozdu gece gece.ben gidiyorum kaynanalı görümceli çekiştirme konularına anacığımmm
Cok iyiİki kişiyiz 1380 tuttu
yoo markete gidince de ekşın var.fiyatı uygun bir ürün gördüm mü elmas bulmuş madenci gibi seviniyorumm.stokluyorumEn azından heyecan var onlarda
Kuru erzak, un, şeker, yağ, süt, tuvalet kağıdı, şampuyan, macun, sabun, havlu peçete gibi ürünleri toptan alın. Öyle günlük markete girince şunuda alayım dursun, bunuda alayım lazım olur çok oluyor. Geçen sene Karantina döneminde tek hobim markete gitmek olmuştu peçete için gidiyordum kendimi kesme tahtası, kahve yanı bardağı alırken buluyordum. Saçma sapan bisürü ıvır zıvır. ÖyleYani soyle Ben eșime evdeki eksik leri soyluyorum o da alip geliyor ama bakiyorum hergun alisveris yapilmis Hani diyorum ki hic toplu yapamadik bi de toplu alalim diyorum eșime o da diyorki biz toplu alirsak erken bitiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?