En son market aylık market alişveriş tutarı (2022)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorum yapanlara cok tesekkur ediyorum benim gayem harcamalarima daha dikkat etmem konusunda bi motivasyon arayisiydi ve herkeste durum ayni mi yoksa ben mi cok harciyorum buna cevap aramakti artik bu konunun kapanmasini istiyorum yeni uyeyim ne yapmam lazim

Yorumların faydalı buldunuz mu
İşinize yarayacak tavsiyeler aldınız mı
Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz yanlız değilsiniz
Böyle bir konu herkes için iyi olabilir aslında

Ben her ay 4 bin olacağını sanmıyorum her ay yağ, çay gibi uzun gidebilecek ürünleri almıyorsunuzdur her ay deterjan gibi çok tutacak temizlik ürünü de almıyorsunuzdur.. Bir ay 4 bin bir ay 2 bin TL gibi tutarsız rakamlardır bunlar.. Ortalama harcanan nedir ona bakın önce...

Cok haklisiniz buyuk toplar bu aya denk geldi

aynen kaşarı sertleşiyor akışkanlığı gidiyor yemiyor çocuk.öğlene börek dolma kek koyuyorum ayrıca.makarna bile koysam soğuk diye yemiyor.okul saatleri yarım gün değil ki artık.sabah 9 da bıraktım bugün saat 5 de aldım.

1 ayda kaç defa 300 tl veriyorsunuz?
Ayda bir defa toplu alışverişe 700 - 800 lira veriyoruz 200 -300 de öyle sonradan alsak 1000 hadi 1500 olsun
Hesap yapmayı gayette iyi biliyorum bence çok dedim zaten milletin alışverişine karışamam

ben alıyorum valla 2 öğün yemesi gerekiyor çocuğun okulda birinde evden koyarım birini kantinden yer.kaşımı kendim alırım saçımı kendim boyarım ama o tostu alırım.çocuk dünyaya kendi gelmek istemedi.orta düzeyde bakmak zorundayımmm en iyi şeyleri alamasam da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…