Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar;lütfen 120 filmini izleyin arkadaşlar.Gerçekten harika bir film.Gurur duyacak,gözyaşlarınızı tutamayacaksınız.VATANIMIZ kolay kazanılmadı.Tüm Şehitlerimizin anısına yapılmış bir film.Yapanların,oynayanların emeğine sağlık.Özge Özberk ve Toprak Sergen başrollerde.Mutlaka izleyin,pişman olmazsınız!!!!!!!
Selamlar;lütfen 120 filmini izleyin arkadaşlar.Gerçekten harika bir film.Gurur duyacak,gözyaşlarınızı tutamayacaksınız.VATANIMIZ kolay kazanılmadı.Tüm Şehitlerimizin anısına yapılmış bir film.Yapanların,oynayanların emeğine sağlık.Özge Özberk ve Toprak Sergen başrollerde.Mutlaka izleyin,pişman olmazsınız!!!!!!!
no country for old man... bugün izledim değişik bi film kişiye göre değişir güzelliği ama sonunu asla böyle düşünmemiştim ben devam edecek derken bitmişti şaşkın ördek gibi ekrana baktım bi kaç saniye:) şaka bi yana ödüllü bir film kendisi izleyin bir de siz yorum yapın imDb notu da oldukça yğksek bi filmdir... oyuncuların performansı oldukça iyi nasıl bir rolün hakkı verlir gidip ordan görebilirsiniz
niye kıız apokaliptoyu çok beğenmiştim been.ondaki gibi kanlı sahneler yok bunda ama benzerlikler var..
bu mısırda geçiyo.ben severim bu tarz filmleriii..
bugün öldüren sis/the mist adlı filmi izledim...bilet alırken filme kaç yaşında olduğumu sordular 18 yaşından küçükleri almıyorlarmış...çabuk etkilenen kişiler bence izlememeli bu filmi...korkunç değil ama accaip gerilim var...öyleki dünya dışı yaratıklar saçmalığını bile unutuyor insan filmi izlerken...şahsen filmden çıkarken kötü hissediyordum psikolojim bozuldu... :bbo: