En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Haluk Bilginer ve Özgü Namal'ın POLİS sinema filmini izledim dvd den ama iğrenç bir son olmuşşşşşş daha dogrusu filmin sonu yok

Film izlemeyi çok seven ve kolay kolay beğenmeyen biri olarak en son izlediğim filmler:
1- Transformers---- Eğlenceli güzel bir film. 8/10
2- Altın Pusula----- Berbat bir film. Başrollerde Nicole Kidman ve Daniel Craig oynuyor densede inanmayın toplamda 10 dakika anca görünüyorlardır. Yazık. 2/10
3- Ben Efsaneyim --- Will Smitt filmi. Genel olarak fena sayılmaz ama çok saçma (ve saçmalığı dolayısıyla komik gelen) sahneler var. 7/10
4- İçimdeki Yabancı--- Güzel bir Jodie Foster filmi. Oyunculuk her zamanki gibi mükemmel. 8/10
5- P2----------------- İzlemeye değmez, klişe bir film. 3/10
6- Ocean's 13 -------- Son dönemde izlediğim en iyi filmlerden diyebilirim. Serinin diğer filmlerindeki gibi aksiyon güzel. 9/10

aşk tarifi;Catherine Zeta-Jones oynuyor romantik bir filmdi
click;Adam Sandler in komedi filmi.istediği herşeyi yapan bir kumanda ve sonrası.süperdi
shrek 3,bildimiz shrek işte:roflol:
Georgia yasası;Jane Fonda ve Lindsay Lohan oynuyor.güzeldi tavsiye ederim

en son izlediğim film HAYALET SÜRÜCÜ tam bir orta okul çocuğunu izleyebileceği onların heyecanla bağlanabileceği bir film.o yaşlarda olsaydım güzel bir filmmiş gibi gelebilirdi ama bence saçmalıktan ibaret bir film......

Ben en son beyaz melek filmini izledim gerçekten çok güzel bir filmdi. Zaten 2.000.000 üstünde seyirciye ulaşmasıyla basarısını kanıtladı...

en izledigim film Factory Girl gercekten yasanmis bi hikaye ve bence cok anlamliydi Çok üzgünüm çoook

Edie Sedgwickin kuyrukluyıldız gibi yükselip düşüşünün öyküsünü gözler önüne seriyor. Sedgwick Amerikalı her genç kızın düşüydü: soylu, varlıklı, karizmatik, güzel ve Harvardlı. Ne ki, bir yanıyla da yitik, kırılgan küçücük bir kızdı. Tanınmış New Yorklu ressam Andy Warholla tanıştığında her şey değişti. Edie kendini birdenbire cinsellik, uyuşturucu, moda, rockn roll ve üne, sıra dışılığa doğru iplerinden kopmaya mahkûm, çılgınca bir akınla kabından taşan pop art evreninin ortasında buldu.

galiba ben en son testereyi izledim çağın epey gerisinde kaldım :roflol: ders çalışmaktan sinemaya gitmeye bile zaman bulamıyoruz ne zaman bitecek bu çile :mymeka:

neyse testere süperdi.. ben hiç iğrenmem öyle şeylerden.. ama iğrenenler gitmesin çünkü adamın tüm iç organlarını gösteriyorlar :roflol:

I Am Legend

mükemmel bir will smith filmi.aslında richard matheson'nın kitabından bi uyarlama.ben çok beğendim.sinemalara geldimi bilmiorum ama keşke bekleyip sinemada izleseydim dediğim bi film oldu.
konusuna gelince:dünyanın % 98 i bir virüs yüzünden dönüşüme uğramıştır.kanla beslenen yaratıklara dönüşmüşlerdir.will smith yıllarca tek başına saklanmayı onlardan korunmayı başaran bi asker/doktordur.
tek arkadaşı köpeğidir.
filmde çok az konuşma var.gerilim hep yüksek dozda.tavsiye ederim izleyin.

"Dadım Aşık" ve "Büyük Hazine:Sırlar Kitabı"nı izledim...İkiside oldukça keyifliydi,gittiğime değdi diyebilirimyerimseniben

Kabir Hikayeleri'ni izledim dün.Şu an vizyonda ama iyiki pc'de izlemişim fecii dandikti.Korku desen değil,konu desen yok.Saçma sapan bi filmdi.

bende en son mutluluğu izledim.İlginç bi konusu yoktu ama oyunculuk süpeer

P2 diye bi film izledim güzel bi gerilimdi.Yılbaşı günü koca binada tek başına mesaiye kalan bi kız işini bitirip otoparka iniyor ve olaylar gelişiyor.

kabadayı,şiddetle tavsiye edıyorum çok güzel ya hem konu hem oyuncular .

En son Musallata gittik ama bidahamı korku filmine gitmek töbe ..:1no2::1no2:vallahi bir hafta tuvalete bile zor girdim yalnız başıma..aklıma geldikçe kötü oldum..

kızlar aura bence aşkın tam tarifiydi 10 üzerinde 11 veriyorum süperdi ya izlemenizi özelliklede sevgilinizle falan izlemenizi dehşetle öneririm

bugün semum'a gittim...senaryonun kurgusunu çok beğendim...animasyonlar da fena değildi...genel anlamda iyi bi yapım diyebilirim... a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…