- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Bir sey degil canim ne demek :) sarkiyi dinledim cok guzel , hic eski gibi hissettirmedi gercekten. Amir Khan filmleri unlu olanlar, onlari diyorsun dimi. 3 idiots fln. Benim pek aram yok onlarlaOov çook teşekkürler bakacağım hepsine zamanlaBir deneyeyim eskileri belki çok beğeneceğim, güzel bir şeyler kaçırıyorum :)
12 Kızgın Adam çok kaliteli. Bazı filmler ve bazı şarkılar geçmişte yapılmış ama zamanının ötesinde hissi veriyor insana. Bir şarkıcı var; Nick Drake, bana nedense günümüze yakın hissi vermişti dinlerken ama eskiymiş... Belki duymuşsunuzdur ama duymadıysanız anladığım kadarıyla en ünlü şarkısı "Day is done".
Aa hint filmlerine de sarmıştım bi ara, çok beğenmiştim ama bayadır izlemiyorum : D Ünlü olanların çoğunu izlemiştim galiba.
Duyguları güzel yansıtıyorlar bence...
İzlediklerimi bir ara liste olarak bir kenara not etsem güzel olabilir sanki :))
Bir sey degil canim ne demek :) sarkiyi dinledim cok guzel , hic eski gibi hissettirmedi gercekten. Amir Khan filmleri unlu olanlar, onlari diyorsun dimi. 3 idiots fln. Benim pek aram yok onlarla
Evet onu sevmistim, guzel bir filmdi. Ben Amir Khan tarzini sevmiyorum, biraz karikaturize buluyorum karakterlerini.Aamir Khan, Shahrukh Khan, Ranbir Kapoor ve dahası :)) Milyoner vardır mesela güzel.
Evet onu sevmistim, guzel bir filmdi. Ben Amir Khan tarzini sevmiyorum, biraz karikaturize buluyorum karakterlerini.
Sevindim begenmedim canim, o liste genelde bittiginde yuzunde gulumseme birakan cinsten :) Yemekler de cok istah aciciydiChef (2004)
Verano_porteno İzledim, çok hoştu, çok beğendim :) İşinde mutlu olmak önemli.
Tavsiye ederim ^^
Sevindim begenmedim canim, o liste genelde bittiginde yuzunde gulumseme birakan cinsten :) Yemekler de cok istah aciciydi
Aynen hatirliyorum ben de oyle olmustum. Salas sokak yemegi kulturunu de severim :)Evet valla, yemek yapmaya da heves ettirdi bir yandan da
the kings speech guzeldi , colin firthín oynadigi film dimi?The King's Speech (Zoraki Kral)
Kardeşinin feragat etmesiyle gönülsüz bir şekilde tahta geçen Kral VI. George, kekemelik sorununu yenmek için Lionel Logue adlı bir konuşma terapisti tutar.
Good Will Hunting (Can Dostum) filmindeki gibi; bir insan bir insanın hayatına dokunuyor, ona destek, şifa oluyor. Hüzünlü başlayan ama güzel sonlanan şeyler. Seviyorum böyle şeyleri.
Gerçek hayattan alıntıdır. Tavsiye ederim.
(Ben de Psikolog Beyhan Budak'ın youtube kanalında paylaştığı film önerisi videosundan tavsiye alarak izledim.)
Gerçek Kral VI. George'un konuşması:
the kings speech guzeldi , colin firthín oynadigi film dimi?
epey oldu onu izliyeli , bir kez izledigim filmlerden. kadin oyuncunun ismini getiremedim ama tim burtonun esi (yada idi...ayrilmis olabilirler , sanki oyle bir haber gormustum ayrildilar diye)Evet başroldaki oymuş :)
Helena Bonhamepey oldu onu izliyeli , bir kez izledigim filmlerden. kadin oyuncunun ismini getiremedim ama tim burtonun esi (yada idi...ayrilmis olabilirler , sanki oyle bir haber gormustum ayrildilar diye)
epey oldu onu izliyeli , bir kez izledigim filmlerden. kadin oyuncunun ismini getiremedim ama tim burtonun esi (yada idi...ayrilmis olabilirler , sanki oyle bir haber gormustum ayrildilar diye)
Helena Bonhamolmali