Neleri izlediniz bilmiyorum ama aklıma gelenleri yazayım :)
Puan sıralamasına göre değil yazdıklarım ilk aklıma gelenlerden başlıyorum.
-you
-stranger things
-black mirror
-ölmek için onüç sebep
-ozark
-dark
-mindhunter
-tepedeki ev
-narcos
-making a murderer
-la casa de papel
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Şuan seven seconds başladık güzel ilerliyor.
Kesinlikle Yeşil yolu da izlemelisin. Listende Forrest Gump ve Esaretin Bedelini görünce önermek istedim.1. Godfather serisi (özellikle 1. film harika)
2. Forrest Gump
3. The Reader
4. Pearl Harbor
5. Esaretin Bedeli
Yeşilyolu izledim. O kadar çok var ki aklıma ilk gelenleri yazdım. Teşekkür ederimKesinlikle Yeşil yolu da izlemelisin. Listende Forrest Gump ve Esaretin Bedelini görünce önermek istedim.
Rica ederimYeşilyolu izledim. O kadar çok var ki aklıma ilk gelenleri yazdım. Teşekkür ederim
Yeni eklemeleri de yapayım ;
1. The way we were ( Your girl is lovely hubbell. Beni en çok etkileyen sahne)
2. Crash ( Irkçılığı konu alan bir film. Hayatta hiçbir şeyin tamamen siyah ya da beyaz olmadığını bu filmle çok net görebilirsiniz. Bu filmi izledikten sonra ön yargılarınız sizi yavaş yavaş terk eder)
3. Piyanist ( Ef-sa-ne! Fazla söze gerek yok)
4. Effi Briest( Theodor Fontane’nin kitabından uyarlanmıştır. Eğer benim gibi “Keşke 19.yüzyılda yaşasaydım!” diyorsanız, muhakkak izleyin.
5. Siddhartha ( Herman Hesse’nin kitaplarından uyarlanan her filmi çok dikkatli izlemenizi öneririm. Zaten yazarın azıcık hayatını ve batılı bir yazar olara doğu felsefesine yakınlığını biliyorsanız, işte bu film size çok şey öğretir. Filmin başına ve sonuna dikkat edin)
O zaman çizgili pijamalı çocuk filminide beğenirsiniz...schindler'in listesi en son izlediğim beğendiğim bir film
piyanist de çok güzel
neflixde güzel fimleri seçip izliyorum :)
izlemeyi düşündüklerim arasında :)O zaman çizgili pijamalı çocuk filminide beğenirsiniz...
Tabi birde hayat güzeldir var :)izlemeyi düşündüklerim arasında :)
ben severim savaş konulu fimleriTabi birde hayat güzeldir var :)
Savaş filmlerini sevmezdim ama şu 4 dört filmi peşpeşe bir çırpıda izlemiştim. Keşke daha önce izleseydim dediğim filmlerden ..
Bahsettiğimiz filmleri kastettim..ben severim savaş konulu fimleri
hangi 4 tanesini izledniz
evet ikisini izledim diğelerinide izlicem kısa zamanda .)Bahsettiğimiz filmleri kastettim..
schindler'in listesi
Piyanist
Çizgili pijamalı çocuk
Hayat güzeldir
Aslında bunlardan sonra birkaç tane daha savaş filmi izlemiştim isimlerini unuttum. Onlardan da çok etkilenmiştim.